Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Αποκλείσθηκε στο τζούντο η αήττητη από το 2019 Ούτα Αμπε

Newsroom
2024

bet365

Έπειτα από πέντε χρόνια αήττητη η αθλήτρια του τζούντο,Ούτα Αμπε, αποκλείσθηκε από τη «φάση των 16» των Ολυμπιακών Αγώνων στην κατηγορία των -52 κιλών.

Μια έκπληξη επιφύλασσε τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού στο άθλημα του τζούντο, αφού η αήττητη από το 2019 και κάτοχος του τίτλου στο Τόκιο, Ούτα Αμπε, αποκλείσθηκε στην «φάση των 16» στην κατηγορία των -52 κιλών.

Εμφανώς στενοχωρημένη και σοκαρισμένη, η κορυφαία αθλήτρια του τζούντο δεν μπορούσε να περπατήσει μόνη της για να φύγει από το ταπί.

Η 24χρονη Γιαπωνέζα, ήδη Ολυμπιονίκης στο Τόκιο και τετράκις παγκόσμια πρωταθλήτρια, γνώρισε την αποθέωση από τους φιλάθλους που βρίσκονταν στο γήπεδο, προκειμένου να τις δώσουν δύναμη να ξεπεράσει αυτήν την τρομερή απογοήτευση.

Να θυμίσουμε πως πριν από τρία χρόνια, η Αμπε «έγραψε Ιστορία» στα Ολυμπιακά χρονικά του τζούντο κερδίζοντας τον υπέρτατο τίτλο την ίδια μέρα με τον αδελφό της Χιφούμι Άμπε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα