Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Τεράστια πρόκριση του Τσελίδη, απέκλεισε το φαβορί για το χρυσό

Δημήτρης Μύτικας
Τσελίδης

bet365

Μία τεράστια πρόκριση στα προημιτελικά του τζούντο στην κατηγορία των 90 κιλών πήρε ο Θόδωρος Τσελίδης, αποκλείοντας το φαβορί των Ολυμπιακών Αγώνων Νεμάνια Μάιντοβ από την Σερβία.

Μετά την πρόκριση στη φάση των "16" κόντρα στον Ρόμπερτ Φλορεντίνο, τον οποίο απέκλεισε με ιππόν, ο Θοδωρής Τσελίδης απέκλεισε τον Σέρβο τζουντόκα Νεμάνια Μάιντοβ, με το φαβορί της κατηγορίας να χρεώνεται τρία σίντο (ποινές) και να βγαίνει εκτός συνέχειας.

Όντας πολύ σταθερός και υπομονετικός στον αγώνα με τον Σέρβο τζουντόκα, ο Τσελίδης πήρε την πρόκριση εκμεταλλευόμενος τα λάθη του αντιπάλου του, τα οποία του κόστισαν και τον απέκλεισαν. Επόμενος αντίπαλος τους Έλληνα αθλητής ο Μαξίμ Γκαέλ Ενγκαγιάπ Αμπού.

Σημειώνεται πως σε περίπτωση ήττα του Έλληνα αθλητή στον προημιτελικό υπάρχει δεύτερη ευκαιρία στα ρεπεσάζ για να διεκδικήσει το δεύτερο χάλκινο μετάλλιο της κατηγορίας των 90 κιλών.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα