Ολυμπιακοί Αγώνες 2024, Τσελίδης: «Χαρούμενος που χάρισα στην πατρίδα μου το πρώτο της μετάλλιο»

Newsroom
Ο Θόδωρος Τσελίδης

bet365

Ο Θοδωρής Τσεκλίδης αφιέρωσε στην Ελλάδα το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στην κατηγορία των -90Κ. στο τζούντο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ο Θόδωρος Τσελίδης έγραψε ιστορία για το ελληνικό τζούντο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των -90κ.

Ο 28χρονος τζουντόκα στην πρώτη του δήλωση μετά τη νίκη του επί του Τριστάνι Μοσακλισβίλι, δήλωση και με τη βοήθεια του εθνικού προπονητή, Νίκου Ηλιάδη, αναφέρθηκε στο όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Συγκεκριμένα ο Τσελίδης, είπε: «Χαίρομαι που μπόρεσα να κρατήσω τον λόγο μου και να κατακτήσω μετάλλιο. Το όνειρό μου έγινε πραματικότητα. Είναι η πιο χαρούμενη μέρα της ζωής μου.

Ήρθα στο Παρίσι για να βρεθώ ακόμη πιο ψηλά, αλλά ότι έγινε-έγινε. Είναι το πρώτο μετάλλιο της Ελλάδας και χαίρομαι πολύ. Είμαι χαρούμενος που πρόσφερα στην πατρίδα μου το πρώτο της μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα