Σλοβενία – Γερμανία 3-0: Οι «ερυθρόλευκοι» Παγένκ, Στερν, νίκησαν τον Συριανό Φρομ (vid)

Newsroom
Σλοβενία – Γερμανία 3-0: Οι «ερυθρόλευκοι» Παγένκ, Στερν, νίκησαν τον Συριανό Φρομ (vid)

bet365

Ακόμα ένα παιχνίδι με ελληνικό ενδιαφέρον στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα βόλεϊ, με την Σλοβενία των «ερυθρόλευκων» Παγένκ και Στερν, να επικρατεί με 3-0 της Γερμανίας του Φρομ που φέτος θα παίζει στον Φοίνικα.

Τα παιχνίδια με ελληνικό ενδιαφέρον στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα βόλεϊ που διεξάγεται σε Πολωνία και Σλοβενία συνεχίζονται. Ένα από αυτά ήταν και το Σλοβενία Γερμανία. Οι Σλοβένοι των Αλέν Παγένκ και Τόντσεκ Στερν που τη νέα χρονιά θα παίζουν στον Ολυμπιακό, επικράτησαν με 3-0 (25-16, 25-22, 25-17) των Γερμανών στους οποίους αγωνίζεται ο Κρίστιαν Φρομ που φέτος επέστρεψε στην χώρα μας για λογαριασμό του Φοίνικα.

Οι γηπεδούχοι στο αγωνιστικό κομμάτι με εξαίρεση το 2ο σετ στο οποίο οι Γερμανοί ήταν μέσα στο ματς και πίεσαν, δεν δυσκολεύτηκαν να φτάσουν σε μια ακόμα νίκη. Ο Στερν με τον Τσεμπούλι ήταν οι πρώτοι σκόρερ έχοντας 15 πόντους, με τον Κοζαμέρνικ με 11 να ακολουθεί, ενώ ο Παγένκ είχε 6. Για τους ηττημένους κανείς δεν μπόρεσε να φτάσει τον διψήφιο αριθμό πόντων με τον Φρομ που έπαιξε μόνο ένα σετ αν και ξεκίνησε, να έχει 1.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα