Από την ΑΕΚ στην Βενετία και την Ταλμασόνς η Στράντζαλη

Newsroom
Η Όλγα Στράντζαλη

bet365

Στην νεοφώτιστη στην Α1 Ιταλίας, Ταλμασόνς θα συνεχίσει την καριέρα της η Όλγα Στράντζαλη με την διεθνή ακραία να επιστρέφει στο εξωτερικό.

Στην Ιταλία και τη νεοφώτιστη στην Α1 Γυναικών, Ταλμασόνς θα συνεχίσει την καριέρα της η Όλγα Στράντζαλη. Η αρχηγός της Εθνικής ομάδας μετά από δύο χρόνια στην χώρα μας φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ επιστρέφει στο εξωτερικό, όπου και έχει αγωνιστεί σε μεγάλα πρωταθλήματα όπως είναι αυτό της Πολωνίας, της Ιταλίας, αλλά και της Ρουμανίας όσον αφορά το βόλεϊ γυναικών.

«Αναζητούσαμε ένα πρόσωπο που είχε ήδη εμπειρία στο ιταλικό πρωτάθλημα και που είχε και διεθνή εμπειρία. Βρήκαμε μία σημαντική παίκτρια για εμάς, η οποία έχει ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης, αλλά με μεγάλη εμπειρία. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα μπορέσει να κάνει ένα σπουδαίο πρωτάθλημα.

Η επιθυμία της να επιστρέψει στην Ιταλία στο πιο όμορφο και συναρπαστικό πρωτάθλημα στον κόσμο, είναι κάτι που μας ικανοποίησε. Είναι μία παίκτρια με μεγάλη τεχνική στην επίθεση, που έχει ποιότητα τόσο στην πρώτη όσο και στη δεύτερη γραμμή και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα μπορέσει να μας δώσει σημαντική «χείρα βοηθείας» για να πετύχουμε τον στόχο μας, αυτόν της σωτηρίας», ανέφερε ο Ιταλός τεχνικός, Λεονάρντο Μπαρμπιέρι για την Όλγα Στράντζαλη.

@Photo credits: eurokinissi
 

Τελευταία Νέα