Παναθηναϊκός: Ανανέωσε με το «τριφύλλι» ο Πετρέας

Παναθηναϊκός: Ανανέωσε με το «τριφύλλι» ο Πετρέας

Newsroom
pao1908

bet365

Την ανανέωση του συμβολαίου του Γιώργου Πετρέα με το τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού ανακοίνωσε ο Σύλλογος.

Στην ομάδα βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού θα παραμείνει για μία ακόμη χρονιά ο κεντρικός, Γιώργος Πετρέας, όπως έκανε γνωστό ο Ερασιτέχνης με επίσημη ανακοίνωσή του.

Αναλυτική η ανακοίνωση του Συλλόγου:

«Σε μια πολύ σημαντική ανανέωση συνεργασίας προχώρησε ο Σύλλογος καθώς διατήρησε και τη φετινή σεζόν στο έμψυχο δυναμικό της ανδρικής ομάδας βόλεϊ, τον Γιώργο Πετρέα.

Ο πολύπειρος κεντρικός θα αποτελεί και φέτος έναν από τους «πύργους» του «τριφυλλιού» και αναμφίβολα και πέρυσι ήταν καθοριστική η συμβολή του.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com o Γιώργος Πετρέας επισήμανε «Η ανανέωση μιας συνεργασίας αποδεικνύει την ικανοποίηση που υπάρχει και από τις δύο πλευρές.

Θα είμαστε μαζί για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά και τέταρτη συνολικά, με περισσότερη όρεξη και αισιοδοξία για να πετύχουμε τους στόχους που θα θέσει η διοίκηση.Εύχομαι σε όλες και όλους να έχουμε υγεία και πολλές χαρές. Συνεχίζουμε!»

@Photo credits: pao1908

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα