Ολυμπιακός: Επισημοποιήθηκε η συνεργασία των «ερυθρόλευκων» με την ΟΝΕΧ

Ολυμπιακός: Επισημοποιήθηκε η συνεργασία των «ερυθρόλευκων» με την ΟΝΕΧ

Newsroom
olympiacos_onex

bet365

Το μεσημέρι της Τρίτης (10/9) ο Ολυμπιακός υπέγραψε συμφωνία με την ΟΝΕΧ, της οποίας το όνομα θα φέρει από την αρχή της νέας σεζόν στη Volley League.

Επίσημη έγινε η συνεργασία του Ολυμπιακού με την ΟΝΕΧ, σε παρουσίαση που έκαναν οι νταμπλούχοι Ελλάδας στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», όπου πραγματοποιήθηκε και η συνέντευξη Τύπου.

Από πλευράς Ολυμπιακού τοποθετήθηκαν ο πρόεδρος Μιχάλης Κουντούρης, ο διεθνής ακραίος Ραφαήλ Κουμεντάκης και ο γενικός αρχηγός Γιάννης Δαλέζιος, ενώ για την ΟΝΕΧ το λόγο πήρε ο πρόεδρος της Παναγιώτης Ξενοκώστας.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Μιχάλης Κουντούρης στην τοποθέτησή του ανέφερε τα εξής:

«Βρισκόμαστε εδώ σήμερα, για να σας ανακοινώσουμε την χορηγική μας συνεργασία με την ΟΝΕΧ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή την συνεργασία. Τόσο εμείς, όσο ελπίζω και η ίδια η εταιρεία, καθώς συνεργάζεται πλέον με τον Ολυμπιακό, τον κορυφαίο πολυαθλητικό σύλλογο στην Ευρώπη. Η συνεργασία αυτή αφορά την ονοματοδοσία του τμήματος Βόλεϊ Ανδρών και είναι η δεύτερη που υλοποιούμε στη διάρκεια της θητείας μας. Πρόκειται για την κορυφαία χορηγική συνεργασία, αφού δίπλα στο όνομα του Ολυμπιακού, εμφανίζεται και αυτό του χορηγού, γεγονός που αποτελεί τεράστια τιμή για όποιον επιθυμεί να στηρίξει τον σύλλογό μας αλλά και να διαφημιστεί αξιοποιώντας τη δυναμική του. Τέτοιου είδους συνεργασίες μας δίνουν την δυνατότητα να συνεχίσουμε να διατηρούμε τον Ολυμπιακό ως τον κορυφαίο αθλητικό σύλλογο της Ευρώπης. Στόχος μας είναι να προχωρήσουμε σε ανάλογες συνεργασίες και στα υπόλοιπα ομαδικά αθλήματα.

Η ΟΝΕΧ λοιπόν, θα είναι δίπλα μας σε αυτή την ιστορική σεζόν. Τη σεζόν των 100 χρόνων του Ολυμπιακού μας.

Ο άνθρωπος που ηγείται της ΟΝΕΧ, ο Παναγιώτης Ξενοκώστας γνωρίζουμε ότι είναι ένας ένθερμος φίλαθλος του Ολυμπιακού, ελπίζουμε ότι κοντά μας θα νοιώσει και την ζεστασιά και την οικεία στο σύλλογό μας και ότι η συμμετοχή του θα αξιοποιηθεί αφού έρχεται σε ένα σωματείο που επενδύει στην ανάπτυξη του αθλητισμού και πρωταγωνιστεί παντού. Μαζί με την ΟΝΕΧ, είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουμε να κατακτούμε κορυφές και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και να κάνουμε υπερήφανο τον κόσμο. Όλοι μας θέλουμε όσα πιο πολλά… δώρα μπορούμε, για τα για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού και μαζί θα τα καταφέρουμε. Καλωσορίζουμε λοιπόν στην οικογένεια του Ολυμπιακού μας τον πρόεδρο της ΟΝΕΧ, Παναγιώτη Ξενοκώστα και τους αντιπροέδρους, Γιάννη Σταματόπουλο και Κώστα Κεράτσα».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΟΝΕΧ, Παναγιώτης Ξενοκώστας ο οποίος δήλωσε τα εξής:

«Δεν είμαι απλά ένθερμος οπαδός αλλά και παραπάνω. Η αγάπη μου για τον αθλητισμό είναι τεράστια σε όλη τη ζωή μου, τα τελευταία χρόνια η ΟΝΕΧ έχει αποκτήσει ένα πολύ σοβαρό ρόλο στο χώρο του βόλεϊ. Αυτά τα δυο συναντιούνται σήμερα εδώ, τη μεγάλη μας αγάπη για τον Ολυμπιακό που θα συνδυαστεί με το όνομα της εταιρίας μας. Οποιοσδήποτε επιχειρηματίας από παιδί ονειρευόταν μια τέτοια συνεργασία. Είμαστε πολύ υπερήφανοι που θα συνεργαστούμε με τον Ολυμπιακό, εμείς που μεγαλώσαμε με αυτή την ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι στάση ζωής, συμβολίζει τον αγωνιστή, συμβολίζει αυτόν που δεν σταματά ποτέ να κερδίζει και είναι ταυτισμένος με τη διεκδίκηση στόχων και την επίτευξή τους. Τώρα που έρχονται τα 100 χρόνια, ευχόμαστε να είναι μια χρονιά αξέχαστη, οι παίκτες θα αγωνιστούν στο γήπεδο, αλλά και εμείς, η ψυχή μας και το μυαλό μας θα είναι μαζί τους. Η φιλοσοφία αυτού του μεγάλου οργανισμού, της μεγάλης οικογένειας ταυτίζεται με τη δική μας εταιρία, το ναυπηγείο στη Σύρο και στην Ελευσίνα. Όπως ο Ολυμπιακός έτσι και τα ναυπηγεία, διαφημίζουν την Ελλάδα με επιτυχία στο εξωτερικό. Ταυτιζόμαστε απόλυτα, είμαστε πολύ χαρούμενοι και θα είμαστε πάντα δίπλα σας, συμπαραστάτες, μέλη της οικογένειας αυτής, για να στηρίζουμε τις προσπάθειές σας.

Είμαι πολύ χαρούμενος, που άκουσα όχι τον επιχειρηματία και πρόεδρο της εταιρίας, αλλά έναν πολύ ένθερμο και φανατικό οπαδό του Ολυμπιακού».

Ακολούθως μίλησε ο διεθνής ακραίος της ομάδας βόλεϊ Ανδρών, Ραφαήλ Κουμεντάκης τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Καλωσορίζουμε και εμείς εκ μέρους της ομάδας της, την ΟΝΕΧ στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Είναι μεγάλη μας χαρά, η επίτευξη αυτής της συνεργασίας η οποία μας βοηθάει να διατηρήσουμε οργανωτικό και αγωνιστικό υψηλό επίπεδο στην ομάδα του Ολυμπιακού. Ευχαριστούμε τη διοίκηση για το έργο που κάνει και πετυχαίνει τέτοιες συμφωνίες. Φέτος είναι μια ιστορική χρονιά γιατί συμπληρώνονται τα 100 χρόνια. Τέτοιου είδους συνεργασίες συμβάλουν για να καταφέρουμε να κάνουμε μεγάλες διακρίσεις και να κατακτήσουμε τίτλους και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη».

Tέλος ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού, Γιάννης Δαλέζιος συμπλήρωσε:

«Η ΟΝΕΧ έφτασε να είναι χορηγός στη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Σε εποχές που οι χορηγίες στη χώρα μας είναι ελάχιστες και ειδικά η χρηματοδότηση στα ερασιτεχνικά σωματεία, μηδαμινή. Η μόνη λύση είναι οι συμπράξεις των ομάδων με μεγάλες εταιρίες οι οποίες μόνο καλό μπορούν να φέρουν».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα