ΑΕΚ: Με πλεονέκτημα και προσοχή στη Ρίγα με στόχο την πρόκριση

Newsroom
aek_volley

bet365

Στη Ρίγα βρίσκεται η ΑΕΚ ενόψει του δεύτερου αγώνα της φάσης των "64" του CEV Challenge Cup γυναικών κόντρα στην ομώνυμη ομάδα, με στόχο το εισιτήριο για τη φάση των "32" της διοργάνωσης.

Το απόγευμα της Τετάρτης (16/10, 19:00) το γυναικείο τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ πρόκειται ν' αντιμετωπίσει την Ρίγα στο πλαίσιο του δεύτερου αγώνα της φάσης των "64" του CEV Challenge Cup.

Η Ένωση έχει ταξιδέψει στη Λετονία με το 3-1 σετ του πρώτου αγώνα στις βαλίτσες της, με τον βασικό της στόχο στο σημερινό ματς να είναι η κατάκτηση δύο σετ για να σφραγίσει την πρόκριση. Η ομάδα του Πασκουαλίνο Τζιανγκρόσι θέλει ν' αποφύγει τις ήττες με 3-1 και 3-0 σετ, καθώς τότε η πρόκριση θα κριθεί στο «χρυσό» σετ.

Πριν τον αγώνα με τη Ρίγα η λίμπερο της ΑΕΚ, Ευαγγελία Τουλγαρίδου, τόνισε πως η συγκέντρωση στον στόχο και η απαραίτητη προσοχή είναι τα στοιχεία για να φτάσει η ομάδα στην πολυπόθητη πρόκριση.

Οι δηλώσεις της

«Είναι αδιαμφισβήτητα μια δύσκολη βδομάδα για εμάς, που χρειάζεται μεγάλη προσοχή και διαχείριση λόγω των πολλών αγωνιστικών υποχρεώσεων που έχουμε μπροστά μας. Αρχικά, συγκεντρωνόμαστε στον πρώτο μας στόχο που είναι το ευρωπαϊκό παιχνίδι την Τετάρτη στη Λετονία, ώστε να μπορέσουμε να πάρουμε την νίκη και να συνεχίσουμε την πορεία μας στη φάση των «32» της Ευρώπης. Στο πρώτο παιχνίδι, στην έδρα μας, είχαμε κάποια κενά διαστήματα στην απόδοση μας, που μας στοίχισαν και το τρίτο σετ. Ωστόσο είδαμε τα λάθη μας και είμαστε έτοιμες για το παιχνίδι της Τετάρτης».

@Photo credits: eurokinissi, ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHALLENGE CUP Τελευταία Νέα