Challenge Cup: Χωρίς αγώνα στους «32» ο Ολυμπιακός, με Μιγιάβα ο Παναθηναϊκός και Νέιφελς ο ΠΑΟΚ

Φώτης Καρακούσης
Challenge Cup: Χωρίς αγώνα στους «32» ο Ολυμπιακός, με Μιγιάβα ο Παναθηναϊκός και Νέιφελς ο ΠΑΟΚ

bet365

Χαμόγελα από την κλήρωση της πρώτης φάσης του Challenge Cup Ανδρών για τις 3 από τις 4 ελληνικές ομάδες. Ο Ολυμπιακός πέρασε χωρίς αγώνα στους «32», ο Παναθηναϊκός θα παίξει με την Σπάρτακ Μιγιάβα από την Σλοβακία, ο ΠΑΟΚ με τη Νέιφελς από την Ελβετία και ο Μίλωνας με την Χάποελ Μάτε-Άσερ Άκο.

Μόνο στον Μίλωνα θα λέγαμε πως δεν χαμογέλασε η τύχη στην κλήρωση της πρώτης φάσης του Challenge Cup Ανδρών. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης στην πρώτη της συμμετοχή σε Ευρωπαϊκό Κύπελλο θα αντιμετωπίσει την Χάποελ Μάτε-Άσερ Άκο που τερμάτισε στην 2η θέση του πρωταθλήματος του Ισραήλ. Ο Ολυμπιακός από την άλλη ήταν ο πιο τυχερός καθώς προκρίθηκε χωρίς αγώνα στους «32» της διοργάνωσης και εκεί θα παίξει με τον νικητή του Κομάρνο-Τίρανα.

Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, οι πρωταθλητές θα αντιμετωπίσουν την Σπάρτακ Μιγιάβα από την Σλοβακία, μια ομάδα που έχει παίκτες μόνο από την χώρα αυτή και φυσικά είναι το μεγάλο φαβορί για πρόκριση. Όπως φαβορί είναι και οι κυπελλούχοι που θα παίξουν κόντρα στην Νέιφελς από την Ελβετία που την χρονιά που ολοκληρώθηκε τερμάτισε στην 5η θέση του Ελβετικού πρωταθλήματος.

Τα ζευγάρια των ελληνικών ομάδων

Ολυμπιακός – Νικητής από το Κομάρνο – Τίρανα

Παναθηναϊκός – Σπαρτάκ Μιγιάβα

ΠΑΟΚ – Νέιφελς

Μίλων – Χάποελ Μάτε-Άσερ Άκο

Οι αντίπαλοι στον 2ο γύρο

Αν ο Παναθηναϊκός προκριθεί θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο την Οντολένα Βόντα από την Τσεχία, μια πιο δύσκολη ομάδα, με τους «πράσινους» να παραμένουν όμως το φαβορί. Ο ΠΑΟΚ αν περάσει τη Νάφελς θα παίξει με την Μοντάνα από την Βουλγαρία, ενώ ο Μίλωνας αν ξεπεράσει το εμπόδιο των Ισραηλινών θα παίξει κόντρα στη Ντνίπρο από την Ουκρανία.

2ος γύρος (8-10/11 - 15-17/11)

Ολυμπιακός - Κομάρνο (Σλοβακία)/Τίρανα (Αλβανία)

ΠΑΟΚ ή Νάφελς - Μοντάνα (Βουλγαρία)

Μίλων ή Χαποέλ - Ντνίπρο (Ουκρανία)

ΠΑΟ ή Σπάρτακ - Οντολένα Βόντα (Τσεχία)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHALLENGE CUP Τελευταία Νέα