Πανέτοιμος για το Βαλκανικό ο Πήγασος Πολίχνης

Πανέτοιμος για το Βαλκανικό ο Πήγασος Πολίχνης

Newsroom
Πήγασος Πολίχνης

bet365

Έτοιμος να παλέψει για την πρόκριση στο Challenge Cup μέσω του Βαλκανικού Κυπέλλου που φιλοξενεί στη Θεσσαλονίκη είναι ο Πήγασος Πολίχνης.

Με απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πήγασου Πολίχνης ενόψει των Βαλκανικών αγώνων που ξεκινούν σήμερα 19/09, στις 20:30 με αντίπαλο την KV Peja στο ΔΑΚ Πολίχνης "Αλέξανδρος Νικολαΐδης"

Η αντρική ομάδα είναι έτοιμη να μπει στη μάχη του Βαλκανικού Κυπέλλου και να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί ώστε να κατακτήσει μια θέση για το Challenge Cup.

Σε αυτό το αγωνιστικό "ταξίδι" θέλουμε όλο το βολεϊκο κοινό της Πολίχνης - Θεσσαλονίκης συνοδοιπόρους.

Σας περιμένουμε αύριο στο ΔΑΚ να απολαύσουμε ένα όμορφο αθλητικό θέαμα και να φτάσουμε τον Πήγασο στη νίκη.

Ο προπονητής Γιάννης Ορφανός δήλωσε : «Σήμερα ολοκληρώσαμε τις προπονήσεις μας και προσπαθήσαμε να είμαστε όσο πιο έτοιμοι για το Βαλκανικό Κύπελλο και συγκεκριμένα για την αυριανή αναμέτρηση με την Kv Peja. Όπως έχουμε αναφέρει ξανά ο χρόνος προετοιμασίας ήταν αρκετά μικρός, ωστόσο θεωρώ πως αύριο μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Σίγουρα υπάρχουν δυσκολίες στο Βαλκανικό, εμείς όμως πάμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Ο αρχηγός της αντρικής ομάδας Αργύρης Μαυροβουνιώτης: «Μετά από έναν απαιτητικό προπονητικά μήνα προετοιμασίας ήρθε η ώρα των πρώτων επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων για το θεσμό του βαλκανικού κυπέλλου. Στις τελευταίες προπονήσεις κυριαρχεί ο ενθουσιασμός και η ανυπομονησία αλλά αυτό το βλέπεις και γενικότερα σε όλο το σύλλογο καθώς η διοργάνωση λαμβάνει χώρα στο γήπεδο μας, στο σπίτι μας. Όλες οι ομάδες που λαμβάνουν μέρος είναι υψηλού επιπέδου οπότε αναμένουμε τα ματς να είναι απαιτητικά. Είμαστε προετοιμασμενοι και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Θέλω να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες υγεία και να ευχαριστηθούνε τη διοργάνωση. Επίσης σαν Πήγασος θελουμε να προσκαλέσουμε όλο το φίλαθλο κοινό του βόλεϊ της Θεσσαλονίκης να έρθει και να παρακολουθήσει τους αγώνες και να μας δώσει τη στήριξη που χρειαζόμαστε».

Οι ομάδες που θα συμμετέχουν στους αγώνες χωρίζονται σε δύο ομίλους.

Α΄ΟΜΙΛΟΣ: Πήγασος Πολίχνης, Kv Peja Sports Club (KOS), Beroe 2016 Sports Club (BUL)

Β ΟΜΙΛΟΣ: Radnicki doo Sports Club (SRB), Arkas Sports Club (TUR), Steaua Bucuresti (ROU).

Το πρόγραμμα των αγώνων ξεκινά στις 17:00, 20:30 και τις τρεις ημέρες ενώ ο τελικός θα διεξαχθεί την Κυριακή με τους αγώνες να ξεκινούν από τις 15:00 ο αγώνας για τις θέσεις (5-6) -18:00 ο αγώνας για τις θέσεις (3-4)- 21:00 ο μεγάλος τελικός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHALLENGE CUP Τελευταία Νέα