ΠΑΟΚ: Κάνει πρεμιέρα στο Challenge Cup κόντρα Σαν Ροκέ Λας Πάλμας

ΠΑΟΚ: Κάνει πρεμιέρα στο Challenge Cup κόντρα Σαν Ροκέ Λας Πάλμας

Newsroom
paok_volley

bet365

Την Σαν Ροκέ Λας Πάλμας θ' αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στην ευρωπαϊκή του πρεμιέρα για τη σεζόν 2024-25, στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης του CEV Challenge Cup.

Μετά τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει στα Κανάρια Νησιά για τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις. Οι Θεσσαλονικείς θα βρεθούν αντιμέτωποι με την Σαν Ροκέ Λας Πάλμας, στο πλαίσιο των διπλών αγώνων της δεύτερης φάσης του CEV Challenge Cup.

H ισπανική ομάδα απέκλεισε τη νορβιγική Τρόμσο με δύο νίκες στην πρώτη φάση της διοργάνωσης, χωρίς να χάσει σετ. Ο πρώτος αγώνας είναι προγραμματισμένος για το τριήμερο 12-14 Νοεμβρίου και θα λάβει χώρα στην έδρα της Σαν Ροκέ Λας Πάλμας, ενώ ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στις 20 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Αν ο ΠΑΟΚ περάσει στην φάση των «16», θα αντιμετωπίσει είτε την Γκρατς από την Αυστρία είτε τον νικητή του ζευγαριού Μεντιμούριε - Φέχερβαρ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHALLENGE CUP Τελευταία Νέα