Ολυμπιακός: Στη Νορβηγία για τα δύο σετ και την πρόκριση

Ολυμπιακός: Στη Νορβηγία για τα δύο σετ και την πρόκριση

Newsroom
olympiakos_volley

bet365

Στη Νορβηγία για τον δεύτερο αγώνα της φάσης των "64" του CEV Challenge Cup βρίσκεται το γυναικείο τμήμα του Ολυμπιακού στο βόλεϊ με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός το βράδυ της Τετάρτης (16/10, 20:30) είναι προγραμματισμένο ν' αναμετρηθεί με την νορβηγική Ράνταμπεργκ, για τον δεύτερο αγώνα της φάσης των "64" του CEV Challenge Cup γυναικών.

Οι «ερυθρόλευκες» ταξίδεψαν στην σκανδιναβική χώρα με ένα τεράστιο πλεονέκτημα από τον πρώτο αγώνα χάρη στη νίκη τους με 3-0 σετ. Στη Νορβηγία, η ομάδα του Λορέντσο Μιτσέλι χρειάζεται την κατάκτηση δύο σετ για να σφραγίσει το εισιτήριο για την φάση των "32" του θεσμού.

Λαμπρούση στο Gwomen: «Η τηλεοπτική κάλυψη είναι κίνητρο για τις νέες κοπέλες, στόχος μας η κορυφή στα 100 χρόνια του Ολυμπιακού»

Για την εν λόγω αναμέτρηση ο τεχνικός των Κυπελλούχων Ελλάδας τόνισε πως οι παίκτριές του πρέπει να φανούν από την αρχή συγκεντρωμένες και να μην έχουν στο μυαλό τους στο πρώτο ματς. Παρόμοιες δηλώσεις έκανε και η διαγώνιος της ομάδας, Μίλιτσα Κούμπουρα, η οποία έκανε ξεκάθαρο πως η αναμέτρηση στη Νορβηγία κρύβει... κινδύνους και δεν θα είναι εύκολη.

 

Οι δηλώσεις τους

Λορέντσο Μιτσέλι:

«Πρέπει να κρατήσουμε το επίπεδο συγκέντρωσης μας. Σίγουρα, είναι σημαντικό τι κάναμε στο γήπεδο μας, όμως πρέπει να ξεχάσουμε το πρώτο ματς και τον πρώτο στόχο που πετύχαμε. Επίσης, το Σάββατο ξεκινάμε το πρωτάθλημα, αλλά θα επιστρέψουμε αργά την Πέμπτη, δεν μπορούμε να δουλέψουμε όλη την εβδομάδα όπως θέλουμε».

Μίλιτσα Κούμπουρα:

«Το προηγούμενο ματς με την ομάδα από τη Νορβηγία το κερδίσαμε σχετικά εύκολα, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Ξέρουμε, ότι πρέπει να πάμε εκεί και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Δεν θα είναι εύκολο. Είμαι σίγουρη ότι η αντίπαλος θα είναι πιο ανταγωνιστική εκεί, στο δικό της γήπεδο. Είμαστε έτοιμες να παίξουμε καλύτερα».

@Photo credits: INTIME, ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHALLENGE CUP Τελευταία Νέα