Παναθηναϊκός: Να κάνει το καθήκον του στη Σόφια για την πρόκριση

Newsroom
panthinaikos_volley_ginaikon

bet365

Στη Βουλγαρία και τη Σόφια βρίσκεται η ομάδα του Παναθηναϊκού για να βρεθεί αντιμέτωπη με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας για το δεύτερο αγώνα της φάσης των "64" του CEV Challenge Cup.

Το απόγευμα της Τετάρτης (16/10, 18:00) το γυναικείο τμήμα του Παναθηναϊκός στο βόλεϊ θ' αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, στο πλαίσιο της δεύτερης μεταξύ τους αναμέτρηση για τη φάση των "64" του CEV Challenge Cup.

Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας, μετά το πρώτο ματς στο Μετς και τη νίκη με 3-0 σετ χρειάζεται να φτάσουν στην κατάκτηση δύο σετ στο ματς της Βουλγαρίας, πράγμα το οποίο βάσει απόδοσης του πρώτου ματς μοιάζει εύκολο για τις «πράσινες».

Μετά το ματς αυτό ο Παναθηναϊκός αναμένεται να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στην Volley League γυναικών κόντρα στην Θέτιδα. Η αναμέτρηση αυτή θ' ανοίξει την αυλαία στις μεταδόσεις της ΕΡΤ, την Κυριακή (20/10, 19:00) από τη ΕΡΤ 2.

@Photo credits: INTIME, ΣΑΡΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHALLENGE CUP Τελευταία Νέα