Παναθηναϊκός: Στην Ελβετία για να σφραγίσει την πρόκριση

Παναθηναϊκός: Στην Ελβετία για να σφραγίσει την πρόκριση

Newsroom
panathinaikos_volley_andron

bet365

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του CEV Challenge Cup θέλει να σφραγίσει ο Παναθηναϊκός στη Γενεύη απέναντι στη Σενουά στο πλαίσιο του δεύτερου αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων.

Το βράδυ της Τετάρτης (16/10, 21:00) θα βρεθεί αντιμέτωπος για δεύτερη φορά κόντρα στην Σενουά, θέλοντας να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση για τη φάση των "32" του CEV Challenge Cup.

Στο πρώτο παιχνίδι στο κλειστό του Μετς οι «πράσινοι» αν και ανέτοιμοι και με απουσίες πήραν τη νίκη με 3-0 σετ και πλέον είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Για να πάρει το εισιτήριο το «τριφύλλι» θα χρειαστεί δύο σετ. Εφόσον προκριθεί ο Παναθηναϊκός στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει την γαλλική Τουρκουά.

Η Σενουά το σαββατοκύριακο που πέρασε πανηγύρισε τη πρώτη της νίκη στο ελβετικό πρωτάθλημα, επικρατώντας με 3-0 σετ της Κολομπιέ εκτός έδρας και βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας.

@Photo credits: INTIME, ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHALLENGE CUP Τελευταία Νέα