Χριστοφιδέλης: «Θεωρητικά είμαστε το φαβορί, αλλά πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο»

Χριστοφιδέλης: «Θεωρητικά είμαστε το φαβορί, αλλά πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο»

Newsroom
hristofidelis

bet365

Το ντεμπούτο του στον πάγκο της Εθνικής ομάδας αναμένεται να πραγματοποιήσει ο Κώστας Χριστοφιδέλης στην πρεμιέρα των προκριματικών του Eurovolley κόντρα στην Βόρεια Μακεδονία, με τον Έλληνα προπονητή κάνει το δικό του σχόλιο για το παιχνίδι.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Κώστας Χριστοφιδέλης, μίλησε για τους στόχους της ομάδας και τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει. Αναφέρθηκε στο ντεμπούτο του στον πάγκο της «γαλανόλευκης», τονίζοντας πως η Εθνική είναι το φαβορί του ομίλου γεγονός που πρέπει ν' αποδείξει στο γήπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την παρθενική του εμφάνιση και το τι έχει αλλάξει από τότε που ήταν βοηθός προπονητή:

«Κατά αρχήν ο ρόλος μου. Από κει και πέρα, νέα πρόσωπα, νέοι αθλητές και σίγουρα αυτό το οποίο διακρίνω είναι πολύ όρεξη για δουλειά και διάκριση. Είναι κάτι που είναι ευχάριστο και θετικό κι ελπίζουμε να συνδυαστεί με θετικά αποτελέσματα».

Για το εάν η «γαλανόλευκη» είναι το φαβορί στον όμιλο:

«Θεωρητικά είμαστε, αλλά πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Παίζουμε με μια ομάδα που είμαστε αρκετά κοντά και με βάση τις υπάρχουσες συνθήκες, είναι ένα παιχνίδι αμφίρροπο. Θα υπολογίσουμε πάρα πολύ το κομμάτι του παιχνιδιού μας στο side out. Είμαστε μια ομάδα που το έχουμε δουλέψει, διαχρονικά η Εθνική έχει καλό side out. Μετά θα ποντάρουμε σε κάποια τακτικά στοιχεία του παιχνιδιού ώστε στα κρίσιμα σημεία να είμαστε αυτοί που θα πάρουμε τα σετ και την νίκη».

Για το υπάρχον σύνολο της Εθνικής:

«Θα προστεθούν παίκτες. Όχι μόνο αυτοί που ξεκουράστηκαν, αλλά και νεαροί. Η πόρτα της Εθνικής ομάδας είναι πάντα ανοιχτή. Όσοι είναι εδώ είναι παιδιά που θέλουν να είναι εδώ, αλλά θεωρώ ότι κι αθλητές μικρότεροι σε ηλικία θα πάρουν ευκαιρίες. Στο άμεσο μέλλον, να είναι στην Εθνική και γιατί όχι, να διεκδικήσουν θέση».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΟΛΕΙ Τελευταία Νέα