Οικονόμου: «Με την ίδια σοβαρότητα και κόντρα στην Βόρεια Μακεδονία»

Newsroom
Εθνική Γυναικών

bet365

Ο τεχνικός της Εθνικής γυναικών, Απόστολος Οικονόμου με δηλώσεις του ανέφερε πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Βόρεια Μακεδονία με την ίδια σοβαρότητα που αντιμετώπισε την Αυστρία στην Βιέννη και επικράτησε με 3-0.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία της Εθνικής γυναικών για τον αυριανό (Τετάρτη 28/8, 20:30, Μίκρα, ΕΡΤ3) αγώνα με τη Βόρεια Μακεδονία για την 3η αγωνιστική του 6ου προκριματικού ομίλου του Ευρωβόλεϊ 2026.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα προπονηθεί το απόγευμα της Τρίτης (27/08, 18:30) στο κλειστό της Μίκρας και με την ολοκλήρωση της προπόνησης ο κ. Οικονόμου θα ανακοινώσει και την 14αδα του αγώνα.

Έχοντας ξεκινήσει ιδανικά την πορεία της στον όμιλο με τη νίκη 3-0 στην έδρα της Αυστρίας, θέλει να ολοκληρώσει αυτό τον πρώτο κύκλο της προκριματικής διαδικασίας με το απόλυτο κι όπως τόνισε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός:

«Έχουμε ξεχάσει τη νίκη στην Αυστρία και το μυαλό μας είναι στη Βόρεια Μακεδονία την οποία πρέπει να αντιμετωπίσουμε με την ίδια σοβαρότητα. Ξέρουμε ότι αν παίξουμε αυτό που πρέπει θα κερδίσουμε και θα κάνουμε το 2χ2 που ήταν ο βασικός μας στόχος από την αρχή του καλοκαιριού».

Για τον κ. Οικονόμου το αυριανό ματς έχει να κάνει με «τη σοβαρότητα και τη σωστή νοοτροπία που πρέπει να δείξουμε σαν ομάδα. Είναι πράγματα τα οποία επικεντρωθήκαμε σ' αυτές τις έξι εβδομάδες που δουλεύουμε με τα κορίτσια. Τέτοιες λεπτομέρειες μας έχουν κοστίσει στο παρελθόν, αλλά σιγά, σιγά θα πρέπει να μετατραπούν σε όπλο για εμάς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΟΛΕΙ Τελευταία Νέα