Κάλεσμα παικτών, Περιφέρειας και Δήμου Λαρισαίων να γεμίσει το γήπεδο στο ματς με την Γεωργία

Newsroom
Εθνική ανδρών

bet365

Στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας διεξήχθη το πρωί της Τετάρτης 28/8 η συνέντευξη Τύπου με παρόντες εκπροσώπους του Δήμου Λαρισαίων, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, της Ε.Ο.ΠΕ. και της Εθνικής ανδρών, όπου στάλθηκε το μήνυμα να γεμίσει το κλειστό της Νεάπολης στην Λάρισα για το κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στην Γεωργία (29/8, 20.30 ΕΡΤ-3) για τα προκριματικά του Ευρωβόλεϊ 2026.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Χριστοφιδέλης και ο αρχηγός της Εθνικής ανδρών Θανάσης Πρωτοψάλτης μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την φιλοξενία που έχουν δεχθεί από την πόλη και τους ανθρώπους της Περιφέρειας, του Δήμου και του ΕΑΚ Λάρισας και εξέφρασαν την θέλησή τους ότι θα ήθελαν και του χρόνου να βρεθούν στην Λάρισα για την προετοιμασία και τους επίσημους αγώνες τους.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Σωτήρης Σουλούκος, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Λαρισαίων Ηρακλής Γερογιώκας, ο Πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ. Αστέριος Πατσιαούρας και ο Πρόεδρος των Ε.Α.Κ. Λάρισας Χρήστος Μαΐμουλιώτης κάλεσαν τον κόσμο της Λάρισας και των γύρω περιοχών να βρεθούν την Πέμπτη το βράδυ (29/8, 20.30) στο κλειστό γυμναστήριο Νεάπολης Λάρισας και να στηρίξουν με τη φωνή τους τις προσπάθειες των αθλητών της Εθνικής ανδρών απέναντι στην Γεωργία.

Υπενθυμίζουμε, ότι, η είσοδος για τους θεατές είναι ελεύθερη.

Δημήτρης Κουρέτας (Περιφερειάρχης Θεσσαλίας)

«Η Λάρισα έχει αποδειχθεί γούρικη για το βόλεϊ και ελπίζω και για την Εθνική μας ομάδα. Είναι ένας σημαντικός αγώνας την Πέμπτη με την Γεωργία και πρέπει ο κόσμος να είναι κοντά στην Εθνική και να την βοηθήσει να πάρει τη νίκη για να προκριθεί στο Ευρωπαϊκό. Ως Περιφέρεια είμαστε κοντά σε όλα τα αθλήματα που μας έχουν κάνει υπερήφανους. Πιστεύω ότι αύριο θα είναι μία καλή μέρα για την Εθνική και να γεμίσει το γήπεδο στην Νεάπολη όπως και στο φάιναλ-4. Ο κόσμος να δώσει το πλεονέκτημα με τη φωνή του».

Σωτήρης Σουλούκος (Αντιπεριφερειαρχης Αθλητισμού Θεσσαλίας)

«Η Λάρισα είναι μία πόλη που έχει δώσει δείγματα όλα αυτά τα χρόνια ότι αγαπάει και στηρίζει το βόλεϊ. Το αποδείξαμε στο φάιναλ-4 και θέλουμε να το αποδείξουμε ξανά με την Εθνική ομάδα απέναντι στην Γεωργία. Να δώσουμε το έναυσμα στην Εθνική και να μπει το ληθαράκι στην Λάρισα, έτσι ώστε να βοηθήσουμε και εμείς να συμμετέχει η Ελλάδα σε μεγάλες διοργανώσεις. Μας γεμίζει ικανοποίηση όταν οι αθλητές και οι προπονητές μιλούν με αυτά τα λόγια για την Περιφέρεια και τον Δήμο που τους φιλοξένησε. Είμαστε σίγουροι για τα βήματα που κάνουμε και υπάρχει αμέριστη εμπιστοσύνη με την Ομοσπονδία. Καλούμε τους Λαρισαίους και όχι μόνο να έρθουν την Πέμπτη στις 20.30 στην Νεάπολη στο παιχνίδι κόντρα στην Γεωργία. Όλοι να είμαστε παρόντες για να πάρει η Ελλάδα τη νίκη. Καλή επιτυχία και ραντεβού στο γήπεδο».

Ηρακλής Γερογιώκας (Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δήμου Λαρισαίων)

«Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες το βόλεϊ θα δώσει μία ευχάριστη νότα στην σκληρή πραγματικότητα της Θεσσαλίας. Έχουμε κοντά μας την Εθνική ανδρών και αναμένουμε να ζήσουμε ωραίες στιγμές, ανάλογες του φάιναλ-4. Ευχαριστούμε την Ομοσπονδία που για δεύτερη φορά μας επέλεξε και ως Δήμος Λάρισας θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την αγαστή συνεργασία. Επιβεβαιώνεται όταν υπάρχει καλή θέληση, τα αποτελέσμα είναι ορατά. Δίνουμε ραντεβού στο γήπεδο με ελεύθερη είσοδο για τους θεατές».

Αστέριος Πατσιαούρας (Πρόεδρος Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ.)

«Χαίρομαι πολύ που στο πάνελ βρίσκονται άνθρωποι από τις δύο μεγαλύτερες αρχές της Θεσσαλίας, την Περιφέρεια και τον Δήμο Λάρισας. Τους ευχαριστούμε για την πολύ καλή συνεργασία που έχουν με την ομοσπονδία. Χρειάζεται το βόλεϊ τέτοιους ανθρώπους για να μπορέσουμε να δώσουμε έναυσμα στην νεολαία να μπει στον αθλητισμό γενικά αλλά και στο βόλεϊ. Ευχαριστούμε και το ΕΑΚ για όλες τις διευκολύνσεις και καλούμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο να στηρίξει την Εθνική ομάδα στο παιχνίδι με την Γεωργία».

Χρήστος Μαΐμουλιώτης (Πρόεδρος Ε.Α.Κ. Λάρισας)

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα απ'όλα το προσωπικό του ΕΑΚ Λάρισας για την προσπάθεια και τις θυσίες που έκαναν αυτόν τον έναν μήνα που φιλοξενούμε την Εθνική για να παρέχουν τις καλύτερες συνθήκες στους αθλητές. Εύχομαι να αγκαλιάσει ο κόσμος αυτή την προσπάθεια και είναι μεγάλη τιμή όταν ακούμε τους αθλητές και τους προπονητές να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την φιλοξενία. Στόχος δικός μας είναι να κρατάμε σε υψηλό επίπεδο τις εγκαταστάσεις και να τις αναβαθμίζουμε για να έχουμε τέτοιες διοργανώσεις. Η Εθνική ομάδα είναι πάντα ευπρόσδεκτη».

Κώστας Χριστοφιδέλης (Ομοσπονδιακός προπονητής Εθνικής ανδρών)

«Έχω αγωνιστεί στην Λάρισα ως αθλητής και χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι εδώ και ως προπονητής. Έχουμε ανάγκη από τέτοια στήριξη. Είμαστε στην μέση μίας προσπάθειας που ξεκίνησε μέσα Ιουλίου και την προηγούμενη Κυριακή πήραμε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα που μας δίνει ώθηση. Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι στην Λάρισα απέναντι στην Γεωργία και έχουμε ανάγκη τον κόσμο. Η Εθνική αποτελείται από αθλητές που παρά το νεαρό της ηλικίας τους δείχνουν καθημερινά διάθεση για διάκριση και αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει να συνεχιστεί και να αποτελεί πρότυπο για τα νέα παιδιά. Όπως δίνουν καθημερινά τις μάχες τους η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Δήμος Λαρισαίων, έτσι και εμείς. Καλούμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να νιώσουν οι παίκτες την ανταμοιβή των κόπων τους. Είναι επαγγελματίας και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, τιμώντας το εθνόσημο. Η νίκη μακάρι να συνδυαστεί και με καλή εμφάνιση και να κλείσει το πρώτο μέρος των προκριματικών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Θανάσης Πρωτοψάλτης (Αρχηγός Εθνικής ανδρών)

«Εκπροσωπώντας τους αθλητές της Εθνικής θα ήθελα να ευχαριστήσω την πόλη της Λάρισας, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο. Πρόκειται για μία από τις καλύτερες προετοιμασίες, αν όχι η καλύτερη που έχω κάνει ως αθλητής της Εθνικής. Φάνηκε στο φάιναλ-4 το πόσο θέλει η Λάρισα τέτοιες διοργανώσεις. Ουσιαστικά η Ομοσπονδία δεν είχε και άλλη επιλογή από το να την επιλέξει, λόγω της φιλοξενίας που μας παρέχει. Θα θέλαμε και του χρόνου η Λάρισα να είναι η έδρα μας γιατί αυτά που μας προσφέρει δεν τα βρίσκουμε εύκολα. Η άνεση και η αγκαλιά που νιώθουμε είναι σημαντική για εμάς και να νιώθουμε σαν το σπίτι μας. Θέλουμε να συνεχίσουμε όσο δυνατά αρχίσαμε και αφού καταφέρουμε να προκριθούμε στο ευρωπαϊκό να θέσουμε ξανά τους στόχους μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΟΛΕΙ Τελευταία Νέα