Τζούριτς στο Gazzetta: «Αφιερωμένο σε όσους με έκριναν σε μια δύσκολη στιγμή της καριέρας μου»

Τζούριτς στο Gazzetta: «Αφιερωμένο σε όσους με έκριναν σε μια δύσκολη στιγμή της καριέρας μου»

Δημήτρης Μύτικας
djuric_-_olympiakos

bet365

Βάζοντας πάνω την ομάδα και την κατάκτηση του Κυπέλλου, ο Μίταρ Τζούριτς μίλησε στο Gazzetta δίνοντας συγχαρητήρια στον Μίλωνα, κάνοντας παράλληλα ειδική αφιέρωση.

Ο Μίταρ Τζούριτς, εμφανώς χαρούμενος μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, μίλησε στο Gazzetta για την εμπειρία του Ολυμπιακού που ήταν το «κλειδί» στις κρίσιμες στιγμές, καθώς και για τον ανταγωνιστικό Μίλωνα ο οποίος απέδειξε το πόσο καλή ομάδα είναι.

Ο MVP του τελικού στάθηκε στην ομαδική προσπάθεια, αφιερώνοντας τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη στην οικογένειά του, τους συμπαίκτες του καθώς και σε όσους τον έκριναν σε μία δύσκολη περίοδο της καριέρας του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μίταρ Τζούριτς στο Gazzetta:

«Ήταν ένας τελικός διαφήμιση για το ελληνικό βόλεϊ. Τέτοια ματς και τέτοιες ομάδες χρειαζόμαστε για να πάει μπροστά το άθλημα. Είμαι πολύ χαρούμενος με την κατάκτηση του Κυπέλλου! Ο Μίλωνας μας δυσκόλεψε και συγχαρητήρια για όλη την καταπληκτική σεζόν που έκανε. Θεωρώ πως η εμπειρία έκανε τη διαφορά στο τέλος του ματς και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

Για το βραβείο του MVP:

«Χαίρομαι περισσότερο που κερδίσαμε, γιατί κάποια στιγμή δεν ήμουν σίγουρος καθώς ο Μίλωνας μας πίεσε πάρα πολύ. Εννοείται πως είμαι χαρούμενος και το αφιερώνω στους συμπαίκτες μου, στην οικογένειά μου και σίγουρα σε όσους με έκριναν σε μία πολύ δύσκολη στιγμή της καριέρας μου με τραυματισμούς. Αυτοί μου έδωσαν τεράστια δύναμη να τους αποδείξω το αντίθετο».

Για το εάν η κατάκτηση του Κυπέλλου δίνει ώθηση στον Ολυμπιακό για τους τελικούς πρωταθλήματος:

«Είμαστε Κυπελλούχοι Ελλάδας και πάμε να το γιορτάσουμε. Από μεθαύριο το ξεχνάμε και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για τους τελικούς με τον Παναθηναϊκό. Μία πολύ έμπειρη ομάδα, η οποία είναι άκρως ανταγωνιστική και παίζει πολύ καλά».

@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα