Ολυμπιακοί Αγώνες: Χάλκινο με περίπατο η Σερβία (vid)

Φώτης Καρακούσης
Ολυμπιακοί Αγώνες: Χάλκινο με περίπατο η Σερβία (vid)

bet365

Χωρίς να συναντήσει το παραμικρό πρόβλημα, η Σερβία επικράτησε της Κορέας με 3-0 και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Διαφορά κλάσης, τόσο απλό. Μιλάμε για τον μικρό τελικό του βόλεϊ γυναικών, εκεί όπου η Σερβία έκανε πραγματικά ό,τι ήθελε την Κορέα, επικράτησε με 3-0 (25-18, 25-15, 25-15) και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Ο αγώνας όπως φαίνεται και από τις διαφορές στα σετ, πραγματικά δεν χρήζει περισσότερες ανάλυσης. Οι Σέρβες με μαγική Μπόσκοβιτς ήταν μια κλάση (τουλάχιστον), ανώτερες και έφτασαν έτσι σε ακόμα ένα μετάλλιο στην μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού.

Πρώτη σκόρερ για τις νικήτριες ήταν η ασταμάτητη Μπόσκοβιτς που κέρδισε 33 πόντους με 25/45 επιθέσεις, με την σπουδαία αυτή αθλήτρια να είναι η μοναδική με διψήφιο αριθμό από την ομάδα της. Για τις ηττημένες η Γέον Κιμ είχε 11 αλλά δεν έφταναν για να πετύχει κάτι η Κορέα στο ματς αυτό.

Σερβία

Κορέα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα