Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι Ιάπωνες τίμησαν τον αδικοχαμένο Φούτζι με φωτογραφία του στον πάγκο

Φώτης Καρακούσης
Ιαπωνία

bet365

Πριν έναν χρόνο το βόλεϊ της Ιαπωνίας και όχι μόνο, θρηνούσε τον χαμό του Ναονόμπου Φούτζι που έχασε την μάχη με τον καρκίνο. Στο ματς με την Ιταλία οι συμπατριώτες του τον τίμησαν έχοντας την φωτογραφία του στον πάγκο, ενώ στο τέλος έβγαλαν με αυτή και μια ομαδική.

Η Ιαπωνία πάλεψε και με το παραπάνω κόντρα στην Ιταλία, προηγήθηκε με 2-0 και 24-21 αλλά οι μυθικοί Ιταλοί έκαναν την απίστευτη ανατροπή και πήραν τη νίκη. Μια νίκη που αν έπαιρναν οι Ιάπωνες σίγουρα θα αφιέρωναν στον αδικοχαμένο Ναονόμπου Φούτζι. Ο Φούτζι που ήταν για χρόνια πασαδόρος της Ιαπωνίας πέθανε στις αρχές του 2023 καθώς νικήθηκε από τον καρκίνο στο στομάχι.

Στο ματς με την Ιταλία μάλιστα οι Ιάπωνες είχαν την φωτογραφία του στον πάγκο, ενώ μετά το τέλος της αναμέτρησης και παρά την δεδομένη πικρία για την ήττα, έβγαλαν όλοι μαζί, παίκτες και προπονητικό τιμ μια φωτογραφία όπου δέσποζε η κορνίζα με τον αδικοχαμένο Φούτζι.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα