Ολυμπιακοί Αγώνες: Όταν η ένταση στον τελικό beach volley χτύπησε κόκκινο, ο DJ έπαιξε το «imagine» για να φέρει ειρήνη (vid)

Newsroom
brazil canada

bet365

Ένα απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού στον τελικό Beach Volley Γυναικών, όταν στο αποκορύφωμα του καβγά ο DJ έβαλε το «imagine» για να σώσει την κατάσταση!

Ο τελικός του Beach volley Γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού ήταν εντυπωσιακός όχι μόνο σε εξέλιξη, με την Βραζιλία να παίρνει τη νίκη επί του Καναδά με 2-1 σετ στο tie break, αλλά και σε θέαμα, αφού τα αίματα «άναψαν» και χρειάστηκε να επέμβει ο DJ!

Πιο συγκεκριμένα, όταν το σκορ στο 11-8 ήταν υπέρ της Βραζιλίας, οι αθλήτριες άρχισαν να τσακώνονται για ώρα και η διαιτητής τιμώρησε με κίτρινη κάρτα την Μπράντι Γουίλκινσον του Καναδά και την Άννα Πατρίσια Ράμος της Βραζιλίας.

Τότε ο D.J αποφάσισε να κάνει τα μαγικά του προκειμένου να κατευνάσει τα πνεύματα και έβαλε στα ηχεία το «Imagine»του Τζον Λένον. Η ηρεμία επανήλθε ξανά και οι αθλήτριες άρχισαν να χαμογελούν και να τραγουδούν!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα