Αραγιάννης: «Έχω πίστη στις παίκτριες»

Αραγιάννης: «Έχω πίστη στις παίκτριες»

Newsroom
Αραγιάννης: «Έχω πίστη στις παίκτριες»

bet365

Σύνθημα ενότητας για τη συνέχεια της χρονιάς έστειλε ο χορηγός της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού, Θάνος Αραγιάννης.

Ο χορηγός της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού, Θάνος Αραγιάννης, με αφορμή την αλλαγή τεχνικού, προέβη στην ακόλουθη δήλωση

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον προπονητή Απόστολο Οικονόμου για την άριστη συνεργασία μας και τον επαγγελματισμό του που επέδειξε καθ΄ όλη τη διάρκεια αυτής.

Ως χορηγός της ομάδας του ζητώ συγγνώμη που δεν κατάφερα να παραμείνει μέχρι τέλους και να ολοκληρώσει την προσπάθειά του, όπως του είχα υποσχεθεί.

Ως οπαδός της ομάδας τον ευχαριστώ που έβαλε σε τροχιά τίτλων και πάλι το ιστορικό μας τμήμα. Καλωσορίζω τον νέο προπονητή Μπράνκο Γκάιτς στην ομάδα και του εύχομαι καλή τύχη στο έργο του.

 

Έχω πίστη στην ομάδα και τις αθλήτριες, οι οποίες επανέφεραν τον Παναθηναϊκό στις επιτυχίες μετά από 11 χρόνια. Μπαίνουμε ενωμένοι στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και στο τέλος της χρονιάς θα κάνουμε ταμείο για όλα».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα