Παναθηναϊκός ΑΟ: Αποσύρει την φανέλα της Ντουμιτρέσκου και στηρίζει τον γιο της

Παναθηναϊκός ΑΟ: Αποσύρει την φανέλα της Ντουμιτρέσκου και στηρίζει τον γιο της

Ο Παναθηναϊκός ΑΟ αποσύρει την φανέλα της Ντουμιτρέσκου και στηρίζει τον γιο της

bet365

Ο Παναθηναϊκός ΑΟ ανακοίνωσε πως θα αποσύρει την φανέλα της Ντουμιτρέσκου, θα αναλάβει τα έξοδα της κηδείας της και θα στηρίξει όπως του ζητηθεί το ορφανό παιδί της.

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός προχώρησε σε μία σειρά αποφάσεων σχετικά με τον θάνατο της Ρούξι Ντουμιτρέσκου δείχνοντας την σημασία που έχει η συγκεκριμένη αθλήτρια για τον σύλλογο.

Αρχικά έκανε γνωστό θα αναλάβει τα έξοδα της κηδείας της κι έπειτα πως θα στηρίξει τον ορφανό γιο της, Φίλιππο, με όποιον τρόπο κριθεί κατάλληλο από τους ανθρώπους που έχουν την επιμέλειά του.

Ακόμη, γνωστοποίησε ότι θα διοργανώσει ένα φιλικό στην μνήμη της κατά το οποίο θα αποσύρει την φανέλα με το Νο.9 στην οροφή του κλειστού «Παύλος Γιαννακόπουλος», όπου θα είναι καλεσμένη φυσικά και η οικογένειά της.

Τέλος, ανέφερε πως στους επόμενους αγώνες των ομαδικών αθλημάτων θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή και οι αθλητές θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού ΑΟ με τις αποφάσεις:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει τις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου για τη Ρούξι Ντουμιτρέσκου.

Μέσα σε κλίμα βαθιάς θλίψης και οδύνης ο Σύλλογος αποχαιρέτισε μια από τις μεγαλύτερες αθλητικές μορφές που φόρεσαν το «τριφύλλι».Από την πρώτη στιγμή το Δ.Σ. ήταν σε επαφή με την οικογένεια της Ρούξι Ντουμιτρέσκου και παράλληλα με την ελληνική πρεσβεία στη Ρουμανία.

Αποφάσισε από την πρώτη ημέρα κάποιες κινήσεις που δεν ήταν ανακοινώσιμες λόγω της κατάστασης και της νεκρώσιμου ακολουθίας.Κύριο μέλημα όλων ήταν η διακριτικότητα και να παρέχει ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ουσιαστική και πρακτική βοήθεια στην οικογένεια.

Σε αυτό το πλαίσιο ο Παναθηναϊκός Α.Ο. αποφάσισε

Α) Την ανάληψη των εξόδων της κηδείας αντί για κατάθεση στεφάνου

Β)Την συνεχόμενη επικοινωνία και συνεννόηση με την οικογένεια για να έχει ο Φίλιππος (ο γιος της Ρούξι) τη στήριξη του Συλλόγου, με γνώμονα πάντα τις επιθυμίες του ίδιου και των ανθρώπων που τον επιμελούνται.

Γ)Τη διοργάνωση φιλικού αγώνα προς τιμή της που θα είναι καλεσμένη η οικογένεια της και στο πλαίσιο αυτού θα υψωθεί η φανέλα με το νούμερο 9 στην οροφή του κλειστού γηπέδου «Παύλος Γιαννακόπουλος». Ο αγώνας θα γίνει με την έναρξη της νέας σεζόν και οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Δ)Στους επόμενους αγώνες των ομαδικών αθλημάτων μας θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή και τα τμήματα θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια ως ένδειξη πένθους».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα