Στα χέρια της Γιαπωνέζας, Άκι Μόμι η φετινή ΑΕΚ

Φώτης Καρακούσης
Η Άκι Μόμι

bet365

Οι μεταγραφές της ΑΕΚ συνεχίζονται, με την Ένωση να ανακοινώνει την απόκτηση της 23χρονης Γιαπωνέζας, Άκι Μόμι που παίζει στη θέση της πασαδόρου.

Ακόμα μια σημαντική μεταγραφή για την ΑΕΚ, με την Ένωση να ανακοινώνει την απόκτηση της 23χρονης Γιαπωνέζας, Άκι Μόμι. Η Μόμι αγωνίζεται ως πασαδόρος και έχει αγωνιστεί με την Εθνική της ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΑΕΚ έχει ως εξής: «Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Άκι Μόμι. Η 23χρονη (07/10/2000) διεθνής Γιαπωνέζα πασαδόρος, ύψους 1,76 μ., εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας Βόλεϊ του Συλλόγου.

Η Άκι Μόμι ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα το 2018, φορώντας τη φανέλα της JT Marvelous. Για 6 χρόνια αποτέλεσε τη βασική πασαδόρο της ιαπωνικής ομάδας, κατακτώντας τη σεζόν 2019-20 τον τίτλο της καλύτερης πασαδόρου στη λίγκα. Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας της, αγωνιζόμενη μάλιστα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021!

Άκι, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα