Παρέμεινε στον Παναθηναϊκό η Γκρόθες

Παρέμεινε στον Παναθηναϊκό η Γκρόθες

Newsroom
Η Γκρόθες

bet365

Παίκτρια του Παναθηναϊκού θα είναι και για τη νέα χρονιά η Μάρετ Γκρόθες με την ακραία από την Ολλανδία να θέλει να κάνει με τις «πράσινες» το τέσσερα στα τέσσερα.

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά θα βρίσκεται στον Παναθηναϊκό η Μάρετ Γκρόθες, με τους «πράσινους» να αναφέρουν σχετικά με την παραμονή της Ολλανδέχζας ακραίας τα εξής: «Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Maret Grothues για την αγωνιστική σεζόν 2024-2025 για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ.

Σε μια ακόμα σπουδαία ανανέωση προχώρησαν οι πρωταθλήτριες Ελλάδας αφού διατήρησαν στο ρόστερ τη Maret Grothues διατηρώντας έτσι ένα από τα πολύ σημαντικά κομμάτια του πράσινου παζλ.

Η Ολλανδέζα ακραία έπαιξε καθοριστικό ρόλο τη χρονιά που πέρασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο «τριφύλλι» για μια ακόμα σεζόν.

Σε δήλωσή της στο pao1908.com ανέφερε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που για ακόμη μια σεζόν θα αγωνίζομαι με το τριφύλλι στην καρδιά. Αυτή θα είναι η τέταρτη χρονιά μου στον Παναθηναϊκό. Ανυπομονώ για τη νέα σεζόν και για να παίξουμε ξανά για τους φιλάθλους μας και για όσους έχουν «πράσινη» καρδιά»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα