Φαβορί για άνοδο στην Volley League Γυναικών οι Αμαζόνες

Αμαζόνες

bet365

Η ΕΟΠΕ αποφάσισε πως προτεραιότητα για την θέση των Πεύκων που αποχώρησαν από την Volley League Γυναικών θα έχουν ομάδες μα βάση την κατάταξη της Pre League, με τις Αμαζόνες να είναι αυτή την στιγμή το μεγάλο φαβορί για την άνοδο.

Από την στιγμή που τα Πεύκα τα οποία έκαναν εξαιρετική χρονιά στην παρθενική τους συμμετοχή στην Volley League Γυναικών, αποφάσισαν να μην κατέβουν τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα, η ΕΟΠΕ έπρεπε αρχικά να αποφασίσει αν θα δοθεί wild card σε κάποια ομάδα ή αν το πρωτάθλημα διεξαχθεί με 11 ομάδες.

Μόλις αποφασίστηκε πως θα δοθεί, το βάρος έπεσε στο που θα δοθεί. Αυτό αποφάσισε το ΔΣ της ΕΟΠΕ, επιλέγοντας να δώσει προτεραιότητα με βάση την τελική κατάταξη στην Pre League της χρονιάς που μας πέρασε και όχι σε όσες υποβιβάστηκαν από την Volley League (Ηλυσιακός, Απολλώνιος). Μετά την εξέλιξη αυτή, φαβορί για να βρεθεί στην μεγάλη κατηγορία είναι οι Αμαζόνες που ηττήθηκαν στα μπαράζ από τον Μίλωνα και έχουν ξεκαθαρίσει πως σκοπεύουν να διεκδικήσουν την Wild Card.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΠΕ που ουσιαστικά δείχνει πως φαβορί για την άνοδο είναι οι Αμαζόνες, έχει ως εξής: «Σύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο σχετικά με το θέμα της συμπλήρωσης του αριθμού των ομάδων στην κατηγορία Volley League γυναικών 2024-25 αυτή θα γίνει με προτεραιότητα από τις ομάδες με βάση την τελική κατάταξη της Pre League τη σεζόν 2023-24 και μέχρι να βρεθεί ομάδα που θα πάρει τη θέση των Πρωταθλητών Πεύκων που δήλωσαν πως δεν θα λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα