Παρέμεινε στον Ολυμπιακό η Νίζετιχ

Παρέμεινε στον Ολυμπιακό η Νίζετιχ

Newsroom
Η Νίζετιχ

bet365

Παίκτρια του Ολυμπιακού θα είναι και τη νέα χρονιά η Γιας Νίζετιχ με τους «ερυθρόλευκους» να ανακοινώνουν την παραμονή της έμπειρης ακραίας από την Αργεντινή.

Ημέρα ανακοινώσεων για το βόλεϊ του Ολυμπιακού η σημερινή, καθώς μετά από αυτή για την απόκτηση του Πέριν στο τμήμα ανδρών, υπήρξε και αυτή της παραμονής της Νίζετιχ για το τμήμα των γυναικών. Αναλυτικά η ανακοίνωση για την παραμονή της ακραίας από την Αργεντινή έχει ως εξής: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Γιας Νίζετιχ. Η διεθνής Αργεντίνα ακραία υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του συλλόγου.

«Η επόμενη χρονιά θα είναι αξέχαστη»

Η δήλωση της Γιας Νίζετιχ: «Είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη που συνεχίζω σε αυτό το καταπληκτικό κλαμπ. Η περασμένη σεζόν ήταν τόσο έντονη και πιστεύω, ότι η επόμενη θα είναι αξέχαστη! Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που ξεκινάμε τη νέα σεζόν με την ομάδα, ανυπομονώ. Πάμε, Ολυμπιακέ».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα