Βόλεϊ: Κλείνει στη Θέτιδα Βούλας η Μίλιτσα Τάσιτς

Βόλεϊ: Κλείνει στη Θέτιδα Βούλας η Μίλιτσα Τάσιτς

Newsroom
milica_tasic

bet365

Κάτοικος Ελλάδας αναμένεται να γίνει η σύντροφος του Λούκα Βιλντόζα, Μίλιτσα Τάσιτς, η οποία μοιάζει να είναι προ των πυλών της Θέτιδας Βούλας ενισχύοντας έτσι την ομάδα των Νότιων προαστίων την επόμενη σεζόν.

Πρόταση από την Ελλάδα αποφάσισε να αποδεχτεί η Μίλιτσα Τάσιτς, με την Θέτιδα Βούλα να είναι ένα βήμα μακριά από την επίσημη ανακοίνωση της απόκτησής της.

Η Σέρβα αθλήτρια και σύντροφος του Λούκα Βιλντόζα, ο οποίος την επόμενη σεζόν θ' αγωνίζεται στον Ολυμπιακό, θα παραμείνει στην Ελλάδα, όπου βρισκόταν για διακοπές, ώστε να ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας των Νοτίων προαστίων η οποία έκανε οικονομική υπέρβαση για να την κάνει μέλος της.

Σημειώνεται πως με την Σέρβα ακραία η Θέτιδα ανεβάζει ψηλά τον πήχη, αφού θα έχει 5 ξένες και ακραίες θα παίζουν η Μερτέκη με μια εκ των Λόρενς Ματίας (ΗΠΑ), Μίλιτσα Τάσιτς (Σερβία). Οι άλλες ξένες είναι η αμερικάνα Λίζι Φλέμινγκ (κεντρική), η γερμανίδα Ρίκα Μάασεκ (διαγώνια) και η αμερικάνα πασαδόρος Μάγκι Σπικς.

@Photo credits: Instagram / @milicatasic12

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα