Βόλεϊ: Οι wild cards της Ε.Ο.ΠΕ για την κάλυψη των κενών στα Εθνικά πρωταθλήματα

Newsroom
amazones

bet365

Με δύο wild cards πρόκειται να καλύψει τα κενά στα Εθνικά πρωταθλήματα η Ε.Ο.ΠΕ, σε Volley League Γυναικών και Α2 Εθνική Κατηγορία...

Σε Αμαζόνες και Καρδίτσα έδωσε τις δύο wild cards η Ε.Ο.ΠΕ. με σκοπό να καλύψει το κενό στην Volley League Γυναικών που προκλήθηκε από την έκτακτη αποχώρηση της Ακαδημίας Πρωταθλητών Πεύκων.

Πιο συγκεκριμένα, οι Αμαζόνες πήραν την Κάρτα Ελεύθερης Συμμετοχής για την συμμετοχή τους στην Volley League Γυναικών της νέας σεζόν, ενώ η Καρδίτσα πήρε wildcard για την Α2 Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ε.Ο.ΠΕ.:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ο.ΠΕ. σε συνεδρίασή του αποφάσισε τη χορήγηση Κάρτας Ελεύθερης Συμμετοχής (wild card)

1. Στο σωματείο Α.Ο.Ν. Αμαζόνες στο πρωτάθλημα της Volley League Α1 Γυναικών (συμπλήρωση της κατηγορίας από επιλογή χαμηλότερης κατηγορίας του σωματείου Α.Σ. Ακαδημιών Πρωταθλητών Πεύκων).

2. Στο σωματείο Σ.Π.Α. Καρδίτσας στο πρωτάθλημα της Β' Ζώνης της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών (σύμφωνα με το άρθρο 10 παρ. δ του Γενικού Κανονισμού Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων)».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα