Παναθηναϊκός: Πρώτη προπόνηση της σεζόν με απουσίες για πρωταθλήτριες

Newsroom
panathinaikos_bolei_gynaikon_proetoimasia

bet365

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας (19/8) την προετοιμασίας της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Την πρώτη συγκέντρωση στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν πραγματοποίησε η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού, η οποία έλαβε χώρα στο κλειστό του Μετς το απόγευμα της Δευτέρας (19/8).

Τις παίκτριες και το προπονητικό επιτελείο υποδέχτηκαν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Τάκης Μαλακατές, ο Γενικός αρχηγός Σωτήρης Νίκας, ο Διευθυντής του αγωνιστικού τμήματος Σωτήρης Πανταλέων και ο Ρούλης Αγραπιδάκης.

Η προετοιμασία ξεκίνησε με τις αθλήτριες: Αθηνά Παπαφωτίου, Μάρετ Γκρόθες, Ναταλία Μεταξά, Μανωλίνα Κωνσταντίνου, Καταρίνα Γιόβιτς, Κωνσταντίνα Βλαχάκη και τις κορασίδες από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού Βένια Σφίχτη και Κωνσταντίνα Αγγελοπούλου.

Οι διεθνείς Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου, Μαριάννα Μπελιά, Γιωργίνα Αντωνακάκη και Ευαγγελία Τάνη θα ενσωματωθούν στην ομάδα όταν ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική ομάδα όπως επίσης και η Μαρτίνα Σάμανταν που αγωνίζεται με την Εθνική Κροατίας. Η Μπογκομίλα Μπιάρντα επίσης θα ενσωματωθεί στην ομάδα τις επόμενες μέρες.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ντράγκαν Νέσιτς ανέφερε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί έχουμε στο ρόστερ πολύ καλές Ελληνίδες αθλήτριες κι αυτό είναι πολύ θετικό. Θεωρώ ότι αυτή η ομάδα δε φτιάχτηκε μόνο για φέτος αλλά και για το μέλλον. Είναι επίσης θετικό ότι παρέμειναν στο ρόστερ οι Γκρόθες και Σάμανταν. Οι καινούριες αθλήτριες Γιόβιτς και Μπιάρντα είναι νεαρές και ταλαντούχες. Θεωρώ ότι έχουμε κάνει καλές μεταγραφές παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν γενικά στο μεταγραφικό κομμάτι καθώς αρκετές παίκτριες πλέον κοιτάζουν την Αμερική.

Νομίζω ότι έχουμε φτιάξει μια καλή ομάδα αλλά το πιο σημαντικό είναι η παρουσία που θα έχουμε. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι πάντα να πρωταγωνιστεί. Ο προσωπικός μου στόχος είναι να φτάσουμε σε όλους τους τελικούς και να διεκδικήσουμε τίτλους. Συμμετέχουμε σε πολλές διοργανώσεις και η σεζόν θα είναι μεγάλη. Εύχομαι τόσο στην ομάδα μου όσο και στις υπόλοιπες ομάδες υγεία καθώς αν υπάρχει αυτό μπορούμε να δημιουργήσουμε τις συνθήκες και να έχουμε την παρουσία που θέλουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα