Volley League Γυναικών: Με τηλεοπτική μετάδοση οι αγώνες τη νέα σεζόν

Newsroom
olympiakos_vs_panathinaikos

bet365

Η Volley League Γυναικών επιστρέφει στις τηλεοράσεις, γεγονός που έκανε γνωστό ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, Παντελής Ταρνατόρος κατά τη διάρκεια της κλήρωσης της Volley League ανδρών.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε πως η η ΕΡΤ2 θα είναι το κανάλι του βόλεϊ και θα μεταδίδει κάθε Σάββατο έναν αγώνα Volley League ανδρών και έναν Volley League γυναικών.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η ΕΡΤ πρόκειται να δείξει παιχνίδια από όλων των ομάδων τουλάχιστον δύο φορές. Εξαίρεση δεν θα αποτελέσουν και δύσκολοι προορισμοί, όπως αυτός της Σαντορίνης, αλλά και τα εντός έδρας ματς του Ολυμπιακού τα οποία αναμένεται να καλυφθούν από τα υβριδικό κανάλι του Mega.

Στόχος είναι να υπάρξει ισότιμη κάλυψη όλων των ομάδων στη διάρκεια της κανονικής διάρκειας, σε ένα πρωτάθλημα που θα μπορούσε να είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά όλων των εποχών.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα