Χαντάβα: «Ήρθα στην ΑΕΚ γιατί πιστεύω στον τίτλο»

Newsroom
Χαντάβα: «Ήρθα στην ΑΕΚ γιατί πιστεύω στον τίτλο»

bet365

Η Εύα Χαντάβα επέστρεψε στην Ελλάδα και στην πρώτη της συνέντευξη αναφέρθηκε στη μεταγραφή της στην ΑΕΚ και ως αρχηγός της έδωσε το μήνυμα για τη νέα αγωνιστική περίοδο

Η Εύα Χαντάβα επέστρεψε στο ελληνικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της ΑΕΚ, με την 34χρονη παίκτρια να δίνει την πρώτη της συνέντευξη στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

H ΑΕΚ, αναμφίβολα, πραγματοποίησε υπέρβαση φέρνοντας πίσω στην Ελλάδα την έμπειρη παίκτρια, η οποία τα προηγούμενα δύο έτη αγωνίστηκε στην Ιαπωνία με την Γκούνμα. Η Χαντάβα μίλησε για την καριέρα της, το χαρακτήρα της, τη μεταγραφή της στην Ένωση, τους στόχους που θέτει και δίνει το σύνθημα της νέας σεζόν.

Μεταξύ άλλων είπε

  • Για την περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας και το νέο γήπεδο:

«Η Νέα Φιλαδέλφεια είναι από τις περιοχές που δεν γνωρίζω καλά, αλλά τώρα που έχω έρθει στην ΑΕΚ έχουμε βγει κάποιες φορές. Είναι ένα πάρα πολύ όμορφο μέρος. Θεωρώ ότι από τότε που έχει γίνει το νέο γήπεδο έχει ανέβει πολύ σαν περιοχή.
Το γήπεδο δεν το έχω δει ακόμα από μέσα, αλλά θα ήθελα στο μέλλον».

  • Για το πώς παίρνει τις αποφάσεις στην καριέρα της:

«Μου αρέσει να πηγαίνω σε ομάδες, οι οποίες διψάνε να κατακτήσουν τίτλο. Σίγουρα παίζει ρόλο και το ένστικτο, αλλά θέλω να πηγαίνω σε ομάδες που έχουν στόχο την 1η θέση».

hantava

  • Για την καλύτερη εμπειρία της στο εξωτερικό:

«Σε κάθε χώρα υπάρχουν θετικά και αρνητικά. Μπορώ να πω ότι μου άρεσε να αγωνίζονται στη Βραζιλία γιατί το βόλεϊ το έχουν σαν πρώτο άθλημα, ειδικά στις γυναίκες και θεωρώ πως ήταν σαν σχολείο. Έμαθα πάρα πολλά πράγματα.

Από τις πιο δύσκολες εμπειρίες ήταν η πιο πρόσφατη στην Ιαπωνία, αν και είμαι άνθρωπος που προσαρμόζεται εύκολα, αλλά εκεί που μου πήρε μεγάλο διάστημα για να μπω στο κλίμα τόσο στο άθλημα, όσο και στη χώρα».

  • Για τη μεταγραφή της στην ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ είναι ένας ιστορικός σύλλογος και από το καλοκαίρι έχει γίνει μια νέα ομάδα με πολλές επιλογές και γι' αυτό ήταν και στις επιλογές μου. Αν δεν πίστευα ότι μπορούμε να πάρουμε το Πρωτάθλημα δεν θα ερχόμουν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα