«Έσπασαν καρδιές» στην εκδήλωση στη μνήμη της Ρούξι Ντουμιτρέσκου, πάνω από 1.500 φίλοι του Παναθηναϊκού στο Π. Γιαννακόπουλος

«Έσπασαν καρδιές» στην εκδήλωση στη μνήμη της Ρούξι Ντουμιτρέσκου, πάνω από 1.500 φίλοι του Παναθηναϊκού στο Π. Γιαννακόπουλος

Φώτης Καρακούσης
Ρούξι

bet365

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού, αλλά και η διοίκηση του Ερασιτέχνη τίμησαν σε μια άκρως φορτισμένη ατμόσφαιρα τη μνήμη της Ρούξι Ντουμιστρέσκου. Αποσύρθηκε η φανέλα με το 9, συγκίνηση και δάκρυα στον «Τάφο του Ινδού».

Το ημερολόγιο έγραφε 4 Μαΐου όταν έγινε γνωστή μια είδηση που συγκλόνισε κάθε φίλο του Παναθηναϊκού. Η Ρούξι Ντουμιτρέσκου, η αρχηγός των «φίνων κοριτσιών», η παίκτρια σύμβολο των «πρασίνων» έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 46 ετών. Μια απώλεια που συγκλόνισε τους πάντες, καθώς η συγκεκριμένη παίκτρια ήταν κάτι παραπάνω από αρχηγός μιας ομάδας που κατακτούσε τίτλους. Ήταν ηγέτης, ήταν πολλά πολλά παραπάνω.

Σήμερα στον «Τάφο του Ινδού», στο γήπεδο που μεγαλούργησε η αδικοχαμένη παίκτρια, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στη μνήμη της. Και λέμε εκδήλωση γιατί πραγματικά ουδείς ασχολήθηκε με το φιλικό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τα Βριλήσσια, την άλλη ομάδα που έπαιξε στην Ελλάδα η Ντουμιτρέσκου.

Ο κόσμος γέμισε ασφυκτικά το «Παύλος Γιαννακόπουλος» με την ατμόσφαιρα να είναι άκρως φορτισμένη. Ειδικά στην στιγμή που η φανέλα με το 9, το νούμερο που φορούσε η θρυλική αρχηγός, αποσύρθηκε, ελάχιστοι ήταν αυτοί που μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους. Λιγότεροι ήταν όταν η μητέρα της Ρούξι δέχθηκε πλακέτες, φανέλες και αναμνηστικά από την διοίκηση (Τάκης Μαλακατές) και τον Βασίλη Πιστιόλη που ήταν τότε ο έφορος του τμήματος, την νυν ομάδα (Αθηνά Παπαφωτίου) και τους οπαδούς, με τον κόσμο να μην σταματά να φωνάζει το όνομα της μονάκριβης κόρης της.

Η Ρούξι Ντουμιτρέσκου δεν πρόκειται να ξεχαστεί ποτέ, ενώ στον «Τάφο του Ινδού» θα βρίσκεται για πάντα η φανέλα, μια φανέλα που τίμησε και με το παραπάνω και επειδή την τίμησε τόσο, γιαυτό αγαπήθηκε όσο λίγοι αθλητές του Συλλόγου.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα