Πρεμιέρα στην Volley League γυναικών και επιστροφή της ΕΡΤ

Newsroom
volley_league

bet365

Πρεμιέρα στη νέα σεζόν κάνει η Volley League γυναικών με την πρώτη αγωνιστική να είναι χωρισμένη σε δύο ημέρες και το Παναθηναϊκός - Θέτιδα να είναι το πρώτο ματς που θα μεταδοθεί στην ΕΡΤ.

Η επιστροφή της Volley League Γυναικών θα γίνει υπό την τηλεοπτική στέγη της Κρατικής τηλεόρασης και την έναρξη στον... χορό των μεταδόσεων θα κάνει το Παναθηναϊκός - Θέτιδα την Κυριακή (20/10, 19:00).

Βέβαια, πριν το πρώτο τηλεόπτικό ματς της σεζόν, το κυρίως... πιάτο της πρώτης αγωνιστικής είναι το Σάββατο (19/10) με το πρώτο σερβίς να δίνεται στα κλειστά της Μίκρας και του Μαρκόπουλου. Εκεί, ο Άρης υποδέχεται τις Αμαζόνες, ενώ το Μαρκόπουλο φιλοξενεί τη Λαμία.

Στη Σαντορίνη ο τοπικός ΑΟ Θήρας αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ με τις δύο ομάδες να έχουν ολοκληρώσει τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις έχοντας αποκλειστεί κι οι δύο από την ίδια ομάδα. Ο μεν ΠΑΟΚ αρχικά καθώς ηττήθηκε στον «τελικό» του Βαλκανικού Κυπέλου κι ο δε ΑΟ Θήρας στους "64" του Challenge Cup.

Την ίδια ώρα η ΑΕΚ, μετά την ευρωπαϊκή της πρόκριση, υποδέχεται τον Πανιώνιο στην επιστροφή των «κυανέρυθρων» μετά από 12 χρόνια στη Volley League.

 

Το τελευταίο, χρονικά, ματς θα διεξαχθεί στο κλειστό του Μίλωνα με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να δίνει τον πρώτο της ιστορικό αγώνα στη Volley League έχοντας ως αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024

  • Γυμναστήριο Μίκρας, 18.00: Α.Σ. Άρης - Α.Ο.Ν. Αμαζόνες
  • Γυμναστήριο Μαρκοπούλου, 18.00: Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil - Α.Ο. Λαμίας 2013
  • Γυμναστήριο ΔΑΠΠΟΣ Σαντορίνης, 19.00: Α.Ο. Θήρας - Π.Α.Ο.Κ.
  • Γυμναστήριο Ολυμπιακού Χωριού, 19.00: Α.Ε.Κ. - Γ.Σ. Πανιώνιος
  • Γυμναστήριο «Κροίσος Πέρσης», 20.30: Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024

Γυμναστήριο Μετς, 19.00 (ΕΡΤ-2): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Σ.Π. Θέτις

@Photo credits: INTIME, ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα