Ολυμπιακός - Κηφισιά 3-0: Επιστροφή στις νίκες για τους «ερυθρόλευκους»

Ολυμπιακός - Κηφισιά 3-0: Επιστροφή στις νίκες για τους «ερυθρόλευκους»

Newsroom
Ολυμπιακός - Κηφισιά 3-0: Επιστροφή στις νίκες για τους «ερυθρόλευκους»

bet365

Μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός επέστρεψε στα... τρίποντα, κερδίζοντας 3-0 σετ την Κηφισιά.

Ο Ολυμπιακός σήκωσε κεφάλι και κέρδισε εύκολα την Κηφισιά με 3-0 σετ, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 5ης αγωνιστικής στην β' φάση της Volley League.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνάντησαν αντίσταση μόνο στο τρίτο σετ και έφτασαν τελικά στη νίκη χωρίς απώλειες, για να πλησιάσουν στο -2 τον Παναθηναϊκό ο οποίος δίνει κρίσιμο ματς αύριο στην έδρα του Φοίνικα.

Για τον Ολυμπιακό, που στρέφει το ενδιαφέρον του πλέον στον ημιτελικό του κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, οι απουσίες των Παγένκ και Μαρκς δεν επηρέασαν την ομάδα, με τον Τζουλιάνι να βάζει τον Μίχαλι ως διαγώνιο και να ανταπεξέρχεται.

Τα σετ: 25-11, 25-18, 25-23

*Οι πόντοι του Ολυμπιακού προήλθαν από 46 επιθέσεις, 6 άσους, 5 μπλοκ και 18 λάθη αντιπάλων και της Κηφισιάς από 32 επιθέσεις, 0 άσους, 2 μπλοκ και 18 λάθη αντιπάλων.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Στιβαχτής, Μιγιαήλοβιτς 11, Ανδρεάδης 5, Τέπαν 13, Ζουπάνι 9, Πέριτς 17, / Ζήσης (λ. 89% υποδοχή, 56% αρ.) / Χαραλαμπίδης, Τζιάβρας (λ.), Δαλακούρας 1, Εφρεμίδης 1.

ΚΗΦΙΣΙΑ: Ντε Βίγιερ, Ροντρίγκο 8, Κωτσάκης 2, Σπιλώτης 5, Λινάρδος 6, Μιχάλ 7, Σονάκης (λ. 78% υποδοχή, 56%αρ.), Παπαδόπουλος 5, Κασάμπαλης 1, Κωστόπουλος, Κοντοστάθης (λ.)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα