ΠΑΟΚ: Κοντά σε Ράπτη οι «ασπρόμαυροι»

ΠΑΟΚ: Κοντά σε Ράπτη οι «ασπρόμαυροι»

bet365

Πολύ κοντά σε μια εξαιρετική μεταγραφή βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, με τους «ασπρόμαυρους» να βρίσκονται μια ανάσα από την απόκτηση του Αλέξανδρου Ράπτη.

Έτοιμος να για μια μια σημαντική κίνηση είναι ο ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονκείς βρίσκονται μια ανάσα από την απόκτηση του ακραίου του Παναθηναϊκού, Αλέξανδρου Ράπτη. Ο 22χρονος που ξεκίνησε από την Ολυμπιάδα Πατρών, τα τελευταία τέσσερα χρόνια βρίσκεται στο «τριφύλλι» έχοντας κατακτήσει μαζί του δύο πρωταθλήματα, στο ένα μάλιστα έχοντας βγει πολυτιμότερος παίκτης.

Πρόκειται για έναν παίκτη που όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια όσον αφορά την προοπτική που έχει και στον ΠΑΟΚ θεωρούν πως μπορεί να κάνει την διαφορά και να συμβάλλει τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων της νέας χρονιάς. Επίσης είναι και μια σημαντική κίνηση και στο επικοινωνιακό κομμάτι, καθώς είναι ένας παίκτης που αν και νέος έχει κάνει σημαντική καριέρα στον Παναθηναϊκό και έχει αγαπηθεί από τον κόσμο του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα