Ολυμπιακός: Ενίσχυση στο κέντρο με τον πανύψηλο Γκουσταβάο οι Πειραιώτες (vid)

Ολυμπιακός: Ενίσχυση στο κέντρο με τον πανύψηλο Γκουσταβάο οι Πειραιώτες (vid)

Newsroom
Ολυμπιακός: Ενίσχυση στο κέντρο με τον πανύψηλο Γκουσταβάο οι Πειραιώτες (vid)

bet365

Ύψος στο κέντρο εν' όψει της συνέχειας και κυρίως του Challenge Cup έβαλε ο Ολυμπιακός, με τους Πειραιώτες να συμφωνούν με τον 36χρονο Βραζιλιάνο (2.15) Γκουσταβάο.

Οι μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων της Volley League συνεχίζονται. Μετά τον Παναθηναϊκό και τον Μπρέντεν Σάντερ, αδερφό του σπουδαίου Τέιλορ και τον Φοίνικα Σύρου και τον Μανού Φουρτάδο, ο Ολυμπιακός έκανε και αυτός μια σημαντική κίνηση. Συγκεκριμένα οι Πειραιώτες συμφώνησαν με τον 36χρονο και ύψους 2.15 κεντρικό, Γκουστάβο Μπονάτο πιο γνωστό ως Γκουσταβάο, προκειμένου να ενισχυθούν εν' όψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα και κυρίως στην Ευρώπη, όπου μαζί με τους «πράσινους» έχουν ως στόχο την κατάκτηση του Challenge Cup.

Ο Γκουσταβάο έχει αγωνιστεί τις περισσότερες χρονιές στην πατρίδα του, ένα ιδιαίτερα δυνατό πρωτάθλημα, ενώ στην Ευρώπη πέρασε με μεγάλη επιτυχία από το Βέλγιο και τη Νόλικο Μασέικ με την οποία έκανε τόσο καλή χρονιά σε σημείο ο κόσμος να τον ψηφίσει καλύτερο κεντρικό της διοργάνωσης. Οι «ερυθρόλευκοι» με την απόκτηση του Βραζιλιάνου δυναμώνουν στο μπλοκ και φτάνουν όπως και ο Παναθηναϊκός του 5 ξένους, με δικαίωμα συμμετοχής σε κάθε ματς στις ελληνικές διοργανώσεις να έχουν 4, ενώ στην Ευρώπη δεν υπάρχει σχετικός περιορισμός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα