Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Άθλο Ορεστιάδας για το απόλυτο στη Volley League

Επιμέλεια: Newsroom
 Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Άθλο Ορεστιάδας για το απόλυτο στη Volley League

bet365

Ο Ολυμπιακός μετά την επιστροφή στους ομίλους τους ομίλους του Champions League υποδέχεται τον Αθλο Ορεστιάδας για την 3η αγωνιστική της Volley League.

Ο Ολυμπιακός μετά την επιστροφή του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, έπειτα από εννιά χρόνια, θα υποδεχτεί τον Άθλο Ορεστιάδας την Τετάρτη (15/11, 15:00) στο γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη, στον αγώνα που θα ολοκληρώσει την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League.

O Oλυμπιακός θέλει να συνεχίσει το αήττητο του στο πρωτάθλημα και χωρίς απώλειες να μείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. O εβρίτης διεθνής ακραίος του Ολυμπιακού Ανέστης Δαλακούρας δήλωσε: «Αρχικά, συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για την σπουδαία πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Ωστόσο, δεν υπάρχει χρόνος για πανηγυρισμούς, διότι έχουμε μπροστά μας έναν δυνατό αγώνα με τον Άθλο Ορεστιάδας. Η ομάδα της Ορεστιάδας έχει αποδείξει, ότι είναι μαχητική και πολύ καλή ομάδα. Εμείς, από τη μεριά μας, πρέπει να αφήσουμε πίσω την κούραση που υπάρχει από τα δυνατά ματς στη Ρουμανία και να δείξουμε την ποιότητα μας για άλλο ένα παιχνίδι, ώστε να πάρουμε τη νίκη».

Στόχος του Άθλου εν όψει της πιο δύσκολης φετινής αναμέτρησης, είναι να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα και να τεστάρει τις δύνάμεις του. Πέρα από το γεγονός ότι το τέλος του αγώνα θα βρει μία από τις δύο ομάδες να χάνει το φετινό της αήττητο, με εξαιρετικό ενδιαφέρον αναμένονται και οι «αερομαχίες» των υψηλότερων αθλητών της ιστορίας του ελληνικού πρωταθλήματος και δύο εκ των ψηλότερων του κόσμου! Ο λόγος για το Βραζιλιάνο, Ρενάν Μπουιάτι (2,17μ.) και τον συμπατριώτη του κεντρικό του Ολυμπιακού, Γκουστάβο Μπονάτο (2,15μ).

Στις δηλώσεις του εν όψει αναμέτρησης ο Ρουμάνος τεχνικός του Άθλου Ορεστιάδας, Κριστιάν Σιτιγκόι είπε: «Το ματς με τον Ολυμπιακό είναι ένα διαφορετικού είδους παιχνίδι από όσα έχουμε δώσει μέχρι σήμερα. Κάθε επαγγελματίας προπονητής η αθλητής τέτοιες στιγμές δείχνει την αξία του, το κίνητρο που έχεις και ελπίζουμε για το καλύτερο! Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα, όπως παρακολούθησα όλα τα τελευταία του παιχνίδια στο πλαίσιο του προκριματικού ομίλου του Τσάμπιονς Λίγκ στη Ρουμανία.

Είναι σκληρή και ποιοτική ομάδα και με μεγάλη εμπειρία. Διαθέτει πολλά μεγάλα ονόματα που μπορούν να παίξουν βόλεϊ υψηλού επιπέδου όπότε αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να απολαύσουμε το παιχνίδι και να παλέψουμε κάθε πόντο. Ελπίζω ότι θα υπάρχει κάποια κόπωση στον αντίπαλό μας από τα συνεχόμενα παιχνίδια που έδωσε στους προκριματικούς ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης οπότε πάμε να το διασκεδάσουμε, να προσφέρουμε όμορφο θέαμα και να δούμε πραγματικά σε τι επίπεδο βρισκόμαστε».


Η βαθμολογία
(3η αγωνιστική)

1.Παναθηναϊκός 8
2.Φοίνικας Σύρου 7
3.Ολυμπιακός 6*
4.Αθλος Ορεστιάδας 4*
5.Καλαμάτα '80 4*
6.Μίλων 3*
7.ΠΑΟΚ 1
8.Πήγασος Πολίχνης 0
9.Κηφισιά 0
*Σε δύο αγώνες

@Photo credits: INTIME, Ισμήνη Βλασσοπούλου

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα