Επιστροφή Παπαγγελόπουλου στον Ολυμπιακό, αποκτούν και Κωνσταντινίδη οι Πειραιώτες

Επιστροφή Παπαγγελόπουλου στον Ολυμπιακό, αποκτούν και Κωνσταντινίδη οι Πειραιώτες

Newsroom
Ο Παπαγγελόπουλος

bet365

Οι μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού συνεχίζονται με τους Πειραιώτες να συμφωνούν με τον Νίκο Παπαγγελόπουλο να επιστρέψει στο Ρέντη, ενίσχυση και με τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη οι «ερυθρόλευκοι».

Στον Ολυμπιακό θα επιστρέψει ο Νίκος Παπαγγελόπουλος με τον έμπειρο κεντρικό να συμφωνεί με τους Πειραιώτες με την ομάδα που πριν έναν χρόνο κατέκτησε το Challenge Cup και το Πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» με την απόκτηση του Παπαγγελόπουλου ενισχύονται στο κέντρο, εκεί που ουσιαστικά πέρσι είχαν το μοναδικό κενό, καθώς δεν υπήρξε τρίτος κεντρικός που να κάνει την διαφορά. Φέτος την τριάδα αποτελούν οι Τζούριτς, Παγένκ και Παπαγγελόπουλος, ενώ αν αποκτηθεί και 5ος ξένος θα είναι και αυτός κεντρικός, όπως ήταν τα τελευταία δύο χρόνια ο Γκουσταβάο (δεν αποκλείεται να παραμείνει).

Εκτός όμως από το κέντρο, ο Ολυμπιακός έκανε κίνηση και στη θέση του λίμπερο αποκτώντας τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη. Ο για χρόνια λίμπερο του ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την καριέρα του στο Ρέντη και θα είναι μαζί με τον Τζιάβρα το δίδυμο των «ερυθρολεύκων» στην νευραλγική αυτή θέση.

@Photo credits: eurokinissi
 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα