Παρέμεινε στον Ολυμπιακό ο Τζούριτς

Παρέμεινε στον Ολυμπιακό ο Τζούριτς

Φώτης Καρακούσης
Ο Μίταρ Τζούριτς

bet365

Παίκτης του Ολυμπιακού και για την επόμενη χρονιά θα είναι ο Μίταρ Τζούριτς με τον διεθνή κεντρικό να παραμένει στο σπίτι του όπως και ο ίδιος έχει δηλώσει.

Μετά από μία εξαιρετική χρονιά στην οποία κατέκτησε πρωτάθλημα και κύπελλο, αλλά και το νταμπλ στα βραβεία MVP, ο Μίταρ Τζούριτς παρέμεινε στον Ολυμπιακό. Ο διεθνής κεντρικός, όπως είχε αναφέρει και σε συνέντευξή του στο Gazzetta, θεωρεί τους «ερυθρόλευκους» σπίτι του και έμεινε με στόχο να κερδίσει ακόμα περισσότερους τίτλους.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Ολυμπιακού έχει ως εξής: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Τζούριτς. Ο διεθνής κεντρικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, διετούς διάρκειας και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου.

«Να κατακτήσω και άλλους τίτλους και να σταματήσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό»

Η δήλωση του Δημήτρη Τζούριτς: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό, στην ομάδα που μεγάλωσα, που ανδρώθηκα. Εύχομαι να κατακτήσω κι άλλους τίτλους και να σταματήσω την καριέρα μου εδώ! Αλήθεια, αυτό εύχομαι. Τη σεζόν που έρχεται, εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς, να είναι μια χρονιά γεμάτη τίτλους, περισσότερους από όσους πήραμε πέρυσι και να κάνουμε ακόμα καλύτερη πορεία στο CEV Champions League».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα