Ολυμπιακός: Σε μπελάδες από την μυθική πρόταση της Ζιράτ στον Στερν

Ολυμπιακός: Σε μπελάδες από την μυθική πρόταση της Ζιράτ στον Στερν

Φώτης Καρακούσης
Ολυμπιακός: Σε μπελάδες από την μυθική πρόταση της Ζιράτ στον Στερν

bet365

Ο Τόνστεκ Στερν δέχθηκε φοβερή πρόταση από την Ζιράτ, ενώ είχε συμφωνήσει να παραμείνει στον Ολυμπιακό και τη νέα σεζόν.

Σε δύσκολη θέση βρέθηκε ξαφνικά η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού για το θέμα του Τόνστεκ Στερν.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν συμφωνήσει με τον Σλοβένο διαγώνιο να παραμείνει και τη νέα σεζόν στο Ρέντη, όμως τα δεδομένα δείχνουν να αλλάζουν.

Και αυτό γιατί η Ζιράτ έκανε πρόταση στον πρώτο σκόρερ του VNL για συμβόλαιο που αγγίζει τις 400.000 το χρόνο, το οποίο προκάλεσε τάσεις... φύγεις στον Στερν, ο οποίος δείχνει διάθεση να την αποδεχθεί.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, η εξέλιξη αυτή δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα στους πρωταθλητές, ο οποίοι θεωρούσαν πως είχαν κλείσει στην συγκεκριμένη θέση και τώρα εν μέσω Ολυμπιακών Αγώνων θα πρέπει να βρουν τον αντικαταστάτη του.

Αν τελικά χάσουν τον Σλοβένο, με τα λεφτά που θα πάρουν από την Ζιράτ, αλλά και αυτά που θα έπαιρνε ο ίδιος ο παίκτης, θα πάρουν τον αντικαταστάτη του.

Αυτός ενδεχομένως να είναι ο Φάουτερ Τερ Ματ, ο οποίος ανήκει τώρα στην Τουρκική ομάδα και προφανώς δεν μπορεί να... χωρεσει με τον Στερν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα