Ατανασίεβιτς: «Ξέρω τι σημαίνει Ολυμπιακός, θέλω τρόπαια»

Ατανασίεβιτς: «Ξέρω τι σημαίνει Ολυμπιακός, θέλω τρόπαια»

Newsroom
Ο Ατανασίεβιτς

bet365

Ο Σέρβος διαγώνιος, Αλεξάνταρ Ατανασίεβιτς εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την παρουσία του στον Ολυμπιακό λέγοντας πως θέλει τρόπαια.

Μετά από μεγάλη καριέρα σε Πολωνία και Σκρα και σε Ιταλία και Περούτζια, ο σπουδαίος Αλεξάνταρ Ατανασίεβιτς θα βρίσκεται στην χώρα μας και τον Ολυμπιακό. Ο Σέρβος διαγώνιος μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη των «ερυθρολεύκων», ανέφερε τα εξής: «Είμαι Σέρβος. Μόνο και μόνο από αυτό, ξέρω τι σημαίνει ο Ολυμπιακός. Ξέρω τι σύλλογος είναι, τι σημασία έχει ο Ολυμπιακός για τους φιλάθλους του! Ξέρω που ήρθα. Είναι τιμή για κάθε αθλητή να παίζει στον Ολυμπιακό. Ελπίζω να κάνω καλά πράγματα στον σύλλογο, να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα. Θέλω τρόπαια εδώ! Εύχομαι όσο το δυνατόν περισσότερες επιτυχίες στον σύλλογο, αυτή τη σεζόν, των 100 χρόνων. Μαζί με τον κόσμο μας, να πετύχουμε όλα όσα θέλουμε. Ξέρω τι ατμόσφαιρα δημιουργούν οι φίλαθλοί μας, έχω δει πολλά βίντεο, θέλω να το ζήσω, θέλω να ζήσω αυτό το όνειρο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα