ΠΑΟΚ: Παρέμεινε στον «Δικέφαλο του Βορρά» ο Μούχλιας

ΠΑΟΚ: Παρέμεινε στον «Δικέφαλο του Βορρά» ο Μούχλιας

Newsroom
mouchlias

bet365

Στο ρόστερ του ΠΑΟΚ στο τμήμα βόλεϊ ανδρών θα είναι και του χρόνου ο Βασίλης Μούχλιας με τους «ασπρόμαυρους» ν' ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον παίκτη.

Για ακόμη μία σεζόν θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ ο Έλληνας ακραίος, Βασίλης Μούχλιας, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να γνωστοποιεί την επέκταση του συμβολαίου του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Βασίλη Μούχλια, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Ο Έλληνας ακραίος, γεννημένος το 1996 και με ύψος 194cm, συνεχίζει για τρίτη χρονιά στα ασπρόμαυρα, ύστερα από την περσινή περήφανη κατάκτηση του Σούπερ Καπ Ελλάδος.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Βασίλης Μούχλιας, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ανήκω στην Οικογένεια του ΠΑΟΚ. Η εμπιστοσύνη της Διοίκησης και του προπονητή, μου δίνει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο να συνεχίσω να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου. Εύχομαι να έχουμε μία υγιή χρονιά και να πετύχουμε ό,τι στόχους έχουμε θέσει!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα