Volley League: Ο MVP και οι καλύτεροι της σεζόν 2023-24

Newsroom
mitar_djuric

bet365

Στην εκδήλωση για την κλήρωση των αγωνιστικών της νέας σεζόν στην Volley League ανδρών, η ΕΣΑΠ βράβευσε του καλύτερους της περασμένης σεζόν.

Η εκδήλωση της ΕΣΑΠ στη λίμνη Βουλιαγμένης για την κλήρωση της Volley League, αλλά και των ζευγαριών του League Cup ξεκίνησε με τις βραβεύσεις των καλύτερων της περασμένης σεζόν.

Αρχικά βραβεύτηκε ο MVP της περασμένης σεζόν, Μίταρ Τζούριτς, ο οποίος αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο Ελλάδας.

Στη συνέχεια διαμορφώθηκε η καλύτερη επτάδα του περυσινού πρωταθλήματος με τον Ντάγκαν Τράβιτσα (Ολυμπιακός) στην πάσα, τους Πέδρο Μολίνα (Μίλωνας) και Σαλβαδόρ Ιντάλγκο (Ολυμπιακός) στη θέση του ακραίου, τον Τονσέκ Στερν (Ολυμπιακό) διαγώνιο και τους Μίταρ Τζούριτς (Ολυμπιακός) και Θεόδωρο Βουλκίδη (Παναθηναϊκός) στο δίδυμο των κεντρικών, με τον Άρη Χανδρινό (Μίλωνας) να είναι το λίμπερο αυτής της ομάδας.

Καλύτερος rookie της σεζόν βραβεύτηκε ακόμη ένας παίκτης του Μίλωνα, με τον κεντρικό Δημήτρη Θεοδόση να παραλαμβάνει το συγκεκριμένο βραβείο.

Τέλος, ο Βασίλης Βασιλειάδης βραβεύτηκε ως ο καλύτερος διαιτητής της σεζόν που πέρασε.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα