Αυστραλό ακραίο πήρε ο Άθλος Ορεστιάδας

Αυστραλό ακραίο πήρε ο Άθλος Ορεστιάδας

Newsroom
Άθλος Ορεστιάδας

bet365

Η ενίσχυση του Άθλου Ορεστιάδας συνεχίζεται με τους ακρίτες να ανακοινώνουν την απόκτηση του 23χρονου Αυστραλού ακραίου, Ίθαν Γκάρετ.

Ακόμα μία μεταγραφική κίνηση για τον Άθλο, με τους ακρίτες να ανακοινώνουν την απόκτηση του 23χρονου Αυστραλού ακραίου, Ίθαν Γκάρετ. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ομάδας της Ορεστιάδας έχει ως εξής: «Η διοίκηση του ΤΑΑ Άθλος Ορεστιάδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Aυστραλό αθλητή Ίθαν Γκάρετ . Ο 23χρονος διεθνής άσος, που με τις σημαντικές του παραστάσεις από σημαντικές διοργανώσεις αναμένεται να ενισχύσει ουσιαστικά την ομάδα μας ενόψει της προσπάθειας διάκρισης στη Volleyleague Ανδρών 2024-25, αναμένεται τις προσεχείς ώρες στην Ορεστιάδα για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Άθλου.

Γεννημένος την 1η Φεβρουαρίου του 2001 στην Καμπέρα ο ακραίος της NSW Phoenix ύψους 1.96μ, Ethan Garrett, προέρχεται από βολεϊκή οικογένεια. Ο πατέρας του Ίαν, ήταν πρώην αθλητής και νυν προπονητής της τελευταίας ομάδας του Ίθαν, ενώ ο αδελφός του Φρέιζερ, αγωνίζεται ως ακραίος στη γερμανική FC Schüttorf 09 (Α2 Γερμανίας).

Το νέο μας απόκτημα από το 2016 έως το 2019 ήταν επίλεκτο μέλος του VA AIS Volleyball Center of Excellence, ενός προγράμματος πλήρους απασχόλησης , του Ινστιτούτου Αθλητισμού της Αυστραλίας, για νέους που επιθυμούν να γίνουν αθλητές βόλεϊ υψηλών επιδόσεων, με στόχο να να παίξουν επαγγελματικό βόλεϊ στο εξωτερικό και να στελεχώσουν το αντιπροσωπευτικό τους συγκρότημα στις σημαντικότερες διεθνείς διοργανώσεις του αθλήματος.

Η πρώτη του διεθνής εμπειρία του Ίθαν σε συλλογικό επίπεδο, ήταν τη σεζόν 2019-2020 στη Δανία με τα χρώματα της Ishøj Volley, ενώ την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε στην Ουγγαρία με την Dunafer. Ακολούθησε τη σεζόν 2021-2022 η παρουσία του στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, ως αθλητής της Al Wehda, ενώ επέστρεψε στην Ευρώπη, όπου αγωνίστηκε από το 2022-2024 στη γαλλική Rennes Étudiants Club (A2 Γαλλίας).

Ο Ίθαν Γκάρετ, που καρφώνει στα 3.45μ και μπλοκάρει στα 3.30μ, πέρα από τις τεχνικές του αρετές στην υποδοχή, διακρίνεται για το πολύ δυνατό σερβίς και μπλοκ

Οι διεθνείς του εμπειρίες δεν περιορίζονται όμως μόνο σε συλλογικό επίπεδο, αφού με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των “Volleyroos” ο Γκάρετ έχει αγωνιστεί σε πολλές σημαντικές διοργανώσεις του αθλήματος, μεταξύ των οποίων το Volley Nations League της FIVB και τα Challenger Cup, Ασιατικό Πρωτάθλημα, όπου το 2022 και 2021 αντίστοιχα κατέλαβε την 5η θέση.

Η οικογένεια του Άθλου καλωσορίζει στην Ορεστιάδα τον Ίθαν και του εύχεται μια σεζόν γεμάτη υγεία, επιτυχίες και διακρίσεις, που θα τους επιτρέψει να κάνει πραγματικότητα τα όνειρα του συλλόγου και τα δικά του!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα