Παναθηναϊκός: Αγιασμός με όλα τα τμήματα και ευχές για τίτλους και υγεία

Παναθηναϊκός: Αγιασμός με όλα τα τμήματα και ευχές για τίτλους και υγεία

Newsroom
Παναθηναϊκός

bet365

Στο «Παύλος Γιαννακόπουλος», παρουσία όλων των τμημάτων ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός πραγματοποίησε τον ετήσιο αγιασμό του. Ευχές για μια χρονιά γεμάτη τίτλους και υγεία σε όλους τους αθλητές.

Με τους αθλητές όλων των τμημάτων να είναι εκεί, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός πραγματοποίησε στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» τον ετήσιο αγιασμό του. Όλοι ευχήθηκαν μια χρονιά γεμάτη τίτλους σε όλα τα αθλήματα και φυσικά υγεία.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση του Ερασιτέχνη έχει ως εξής: «Για μια ακόμα χρονιά τα τμήματα του Συλλόγου πραγματοποίησαν τον ετήσιο Αγιασμό που συνδυάστηκε με την καθιερωμένη Media Day.

Στο ιστορικό κλειστό γυμναστήριο «Παύλος Γιαννακόπουλος» πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος Αγιασμός του Συλλόγου και σύσσωμος ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ήταν εκεί.

Παναθηναϊκός

Αξίζει να σημειωθεί ότι πραγματοποιήθηκε και ο Αγιασμός των τμημάτων ΑμεΑ του Παναθηναϊκού στη θύρα 12 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης».

Οι διοικούντες του Παναθηναϊκού Α.Ο. έδωσαν το παρών και ευχήθηκαν καλή σεζόν σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες του Συλλόγου καθώς και τα τεχνικά τιμ.

Παναθηναϊκός

Εν συνεχεία ακολούθησε δείπνο στο “Ανεφάνη” στην Πλάκα παρουσία της διοίκησης, εκπροσώπων όλων των τμημάτων και δημοσιογράφων. Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ευχαριστεί θερμά το Ανεφάνη για τη φιλοξενία».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα