Παναθηναϊκός ΑΟ: Έκτακτη οικονομική ενίσχυση 200 χιλ. ευρώ από τον Γιάννη Αλαφούζο

Παναθηναϊκός ΑΟ: Έκτακτη οικονομική ενίσχυση 200 χιλ. ευρώ από τον Γιάννη Αλαφούζο

Newsroom
Έκτακτη οικονομική ενίσχυση 200 χιλ. ευρώ στον Ερασιτέχνη από τον Γιάννη Αλαφούζο

bet365

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος έκανε γνωστό πως ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος έδωσε έκτακτη οικονομική ενίσχυση ύψους 200 χιλ. ευρώ στην... μάνα του λόχου.

Μέσω μίας ευχαριστήριας ανακοίνωσης ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός γνωστοποίησε πως ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, προχώρησε σε έκτακτη οικονομική ενίσχυσή του δίνοντας το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 200 χιλ. ευρώ.

Κάπως έτσι ο μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού», Γιάννης Αλαφούζος έδειξε με ακόμη ένα τρόπο, μετά και την βοήθειά του να επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου και της Adidas, πως έχει την θέληση να ενισχύει και την... μάνα του λόχου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Γιάννη Αλαφούζο για την έκτακτη οικονομική ενίσχυση στη Μάνα του Λόχου με το ποσό των 200.000 ευρώ.

Ο Σύλλογος αναγνωρίζει την προσπάθεια που γίνεται από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και αναμφίβολα επιθυμία όλων είναι το ΟΑΚΑ να αποτελεί μια «καυτή» έδρα.

Η επιλογή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά περίπτωση να μην είναι υποχρεωτική η αγορά κάρτας φίλου είναι απόλυτα σεβαστή.

Άλλωστε η άμεση οικονομική ενίσχυση με το ποσό των 200.000 ευρώ και όσες δοθούν μελλοντικά επιβεβαιώνει ότι ο κ. Γιάννης Αλαφούζος στέκεται δίπλα στον Παναθηναϊκό Α.Ο».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα