Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Στους «πράσινους» ο Νορβηγός ακραίος Γιόνας Κβάλεν

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Στους «πράσινους» ο Νορβηγός ακραίος Γιόνας Κβάλεν

Δημήτρης Μύτικας
jonas-kvalen

bet365

Στην απόκτηση του Νορβηγού ακραίου Γιόνας Κβάλεν πρόκειται να προχωρήσει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος καλείται να καλύψει το κενό του μέχρι τώρα τραυματισμένου Βαν Γκάρντερεν.

Κίνηση τελευταίας στιγμής είναι έτοιμος να κάνει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θα εντάξει στο ρόστερ του τον Νορβηγό ακραίο Γιόνας Κβάλεν.

Η μεταγραφή αυτή χαρακτηρίζεται "έκτακτης ανάγκης", καθώς ο τραυματισμός του Βαν Γκάρντενερ στο γόνατο δεν έχει επιτρέψει στον Ολλανδό να βρεθεί στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού. Όπως ήταν λογικό αυτό ανάγκασε τη διοίκηση του Παναθηναϊκού να κινηθεί σε αυτή τη μεταγραφή.

Σημειώνεται πως ο αρχηγός της εθνικής Νορβηγίας αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα τις υποχρεώσεις με τον Παναθηναϊκό, καλύπτοντας το κενό του τραυματία Βαν Γκάρντενερ ο οποίος είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει τις επόμενες εβδομάδες

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα