Volley League Ανδρών: Μετά από χρόνια υπάρχει τόσο μεγάλο φαβορί και είναι ο Ολυμπιακός

Φώτης Καρακούσης
Volley League Ανδρών: Μετά από χρόνια υπάρχει τόσο μεγάλο φαβορί και είναι ο Ολυμπιακός

bet365

Με μεγάλο φαβορί τον Ολυμπιακό, δυνατά αουτσάιντερ τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ και τον Μίλωνα να θέλει να μπει σφήνα, η Volley League Ανδρών ανοίγει με την σειρά της αυλαία.

Μια βδομάδα μετά την έναρξη της Volley League Γυναικών, σειρά να ανοίξει αυλαία παίρνει και αυτή των ανδρών. Ένα πρωτάθλημα που μετά από χρόνια έχει ένα τόσο μεγάλο φαβορί και μιλάμε για τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες αυτή την στιγμή δείχνουν να είναι ένα επίπεδο πάνω από τους αντιπάλους τους, με τους Παναθηναϊκό που έχει αλλάξει φιλοσοφία και τον ΠΑΟΚ να είναι τα μεγάλα αουτσάιντερ. Ο Μίλωνας από την άλλη θέλει να μπει σφήνα στους «πράσινους» και «ασπρόμαυρους» και να διεκδικήσει έναν τίτλο από τους 4 (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Λιγκ Καπ, Σούπερ Καπ) που θα αγωνιστεί.

Από την άλλη για τις θέσεις 5-7, ΟΦΗ, Κηφισιά δείχνουν να είναι ένα βήμα μπροστά, ενώ Φοίνικας, Άθλος, Πήγασος και Φλοίσβος με την ίδια ευκολία που θα παλέψουν για την άλλη μία θέση στο 5-7,μπορούν να κινδυνέψουν και να βρεθούν στα Play Outs. Αυτό λογικά θα φανεί μετά το ξεκίνημα όταν δούμε και τα πρώτα παιχνίδια των συγκεκριμένων ομάδων.

Ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος

Ο τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος

Ολυμπιακός: Το αδιαφιλονίκητο φαβορί

Ολυμπιακός: Το αδιαφιλονίκητο φαβορί

Παναθηναϊκός: Με νέα φιλοσοφία στόχος η κορυφή

Παναθηναϊκός: Με νέα φιλοσοφία στόχος η κορυφή

ΠΑΟΚ: Ποντάρει σε Έλληνα για την διαγώνιο και περιμένει να του βγει

ΠΑΟΚ: Ποντάρει σε Έλληνα για την διαγώνιο και περιμένει να του βγει

Μίλωνας: Να συνεχίσει ακόμα καλύτερα

Μίλωνας: Να συνεχίσει ακόμα καλύτερα

Κηφισιά: Βασικός στόχος το 5-7 και θα παλέψει για το θαύμα της τετράδας

Κηφισιά: Βασικός στόχος το 5-7 και θα παλέψει για το θαύμα της τετράδας

ΟΦΗ: Επέστρεψε κοιτάζοντας ψηλά

ΟΦΗ: Επέστρεψε κοιτάζοντας ψηλά

Φοίνικας Σύρου: Να ανακτήσει την χαμένη του αίγλη

Φοίνικας Σύρου: Να ανακτήσει την χαμένη του αίγλη

Πήγασος Πολίχνης: Να μείνει όσο γίνεται πιο εύκολα

Πήγασος Πολίχνης: Να μείνει όσο γίνεται πιο εύκολα

Άθλος Ορεστιάδας: Μοναδικός στόχος η παραμονή

Άθλος Ορεστιάδας: Μοναδικός στόχος η παραμονή

Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου: Με έμπειρους παίκτης στην παρθενική του συμμετοχή

Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου: Με έμπειρους παίκτης στην παρθενική του συμμετοχή

Ξεκινάμε με τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος, αφού πρώτα γίνει μια αναφορά στην τηλεοπτική κάλυψη της ΕΡΤ που συνεχίζει να υπάρχει, αλλά από φέτος θα έχει και πάλι τους εντός έδρας αγώνες του Παναθηναϊκού που τα τελευταία χρόνια μεταδίδονταν από το PAO TV. Επίσης τα παιχνίδια του Ολυμπιακού που δεν θα τα δείχνει η ΕΡΤ θα μεταδίδονται από το υβριδικό MEGA.

Στα του συστήματος διεξαγωγής οι ομάδες που θα τερματίσουν στην πρώτη τετράδα θα παίξουν στους ημιτελικούς με το γνωστό τρόπο 1-4, 2-3 με τον νικητή να βγαίνει στις 3 νίκες. Το ίδιο θα ισχύσει και στον τελικό. Δηλαδή ο τίτλος θα κριθεί στις 3 νίκες. Οι ομάδες που θα βρεθούν στις θέσεις 5-7 θα παίξουν Play Offs και συγκεκριμένα ένα μίνι πρωτάθλημα μεταφέροντας την βαθμολογία από την κανονική περίοδο. Μίνι πρωτάθλημα θα υπάρξει και στα Play Outs και συγκεκριμένα στις θέσεις 8-10, όπου ο τελευταίος υποβιβάζεται και ο 9ος θα παίξει μπαράζ με τον τρίτο της Pre League, καθώς είναι γνωστό πως την επόμενη χρονιά οι ομάδες θα γίνουν 12.

Ξεκινάμε με τις ομάδες από τον Ολυμπιακό που έχει κατακτήσει τον τίτλο τα δύο τελευταία χρόνια και φαντάζει ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να κάνει το τρία στα τρία. Οι Πειραιώτες το καλοκαίρι άλλαξαν προπονητή με τον Ντανιέλ Καστελάνι να δίνει τη θέση του στον Αντρέα Γκαρντίνι. Άλλαξαν τον βασικό τους διαγώνιο με τον Τόνσεκ Στερν να μην λέει όχι στα πάνω από 350.000 της Ζιράτ και στην θέση του να έρχεται ο σπουδαίος Αλεξάνταρ Ατανασίεβιτς και άλλαξαν και ξένο ακραίο, με τον εξαιρετικό Γκόρντον Πέριν να αντικαθιστά τον Σαλβαντόρ Ιντάλγκο, ενώ υπήρξε και αλλαγή στον 5ο ξένο με τον Γκαζιάνι να παίρνει τη θέση του Γκουσταβάο.

Στον Ολυμπιακό έμειναν οι Τράβιτσα, Παγένκ, Κουμεντάκης, Τζούριτς και Τζιάβρας, κομβικότατοι παίκτες τα δύο τελευταία χρόνια, ενώ αποκτήθηκαν ή επέστρεψαν ο Κωνσταντινίδης, Κωστόπουλος, Χασμπάλα και Παπαγγελόπουλος. Οι «ερυθρόλευκοι» ήδη έχουν 6 επίσημα παιχνίδια στα προκριματικά του Champions League όπου και πήραν την πρόκριση στους ομίλους για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Στα έως τώρα παιχνίδια δείχνουν ακόμα πιο δυνατοί από πέρσι και αν φυσικά δεν υπάρχουν τραυματισμοί, που δεδομένα ευχόμαστε για όλες τις ομάδες, δύσκολα δεν θα κάνουν το τρία στα τρία.

Εκτίμηση: 1

Το ρόστερ του Ολυμπιακού

Συνεχίζουμε με τον Παναθηναϊκό που με αλλαγμένη όχι μόνο ομάδα, αλλά και συνολικά φιλοσοφία στοχεύει να επιστρέψει στην κορυφή. Οι «πράσινοι» με τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο να παραμένει στον πάγκο για ακόμα μία χρονιά, άλλαξε όπως αναφέραμε η φιλοσοφία όσον αφορά τους ξένους. Αντί των μεγάλων ονομάτων που ήταν ο Ερνάντες και ο Κόβαρ, προτιμήθηκε ο Δανός Νιέλσεν και ο Ολλανδός Φαν Γκάρντερεν. Επειδή ωστόσο ο πρώην ακραίος του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα τραυματισμών, αποκτήθηκε και ο Νορβηγός Γιόνας Κβάλεν. Αλλαγή υπήρξε και στην πάσα με τον Καναδό Έλγκερτ να παίρνει τη θέση του Κουβανού Ιερεθουέλο, αλλά και στο κέντρο με τον Ρανγκέλ να αποτελεί παρελθόν μετά από χρόνια και τον Αμερικανό Γκάσμαν να είναι η νέα προσθήκη. Τέλος σημαντική είναι και η προσθήκη του Άρη Χανδρινού που πέρσι έκανε εξαιρετική χρονιά με τον Μίλωνα.

Από την περσινή χρονιά σταθερές είναι ο Πρωτοψάλτης, ο Βουλκίδης, ο Πετρέας και ο Φράγκος. Το «τριφύλλι» δείχνει να είναι καλύτερο σε πάσα, υποδοχή, αλλά και κέντρο, αλλά μένει να δούμε αν ο Φαν Γκάρντερεν είναι ο παίκτης που διέπρεψε με την Εθνική Ολλανδίας ή ο μέτριος που έπαιξε με τον ΠΑΟΚ. Οι στόχοι παραμένουν οι τίτλοι και θα παλέψει για όσους περισσότερους μπορεί.

Εκτίμηση: 2-3

Το ρόστερ του Παναθηναϊκού

Ο ΠΑΟΚ είναι μαζί με τον Παναθηναϊκό τα μεγάλα αουτσάιντερ του πρωταθλήματος. Οι Θεσσαλονικείς που κάθε χρόνο από το 2015 κερδίζουν κάποιον τίτλο, θέλουν και φέτος να το συνεχίσουν αυτό, έχοντας κάνει σημαντικές αλλαγές σε πρόσωπα. Αρχικά έδωσαν την θέση του βασικού διαγώνιου στον Έλληνα, Δημήτρη Μούχλια που με την σειρά του θέλει να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά και να δείξει πως μπορεί να ηγηθεί ομάδας που παλεύει για τίτλους. Στα άκρα αποκτήθηκαν ο Βραζιλιάνος Νασιμέντο και ο Σέρβος Ιβάνκοβιτς, με τον τελευταίο να έχει κάποιους μικροτραυματισμούς και να παίρνουν και τον Βόρειο Μακεδόνα Λάφτοφ. Στην πάσα ο βασικός πασαδόρος της Εθνικής Ολλανδίας, Βέσελ Κέμινκ θα έχει τα ηνία, ενώ στο κέντρο αποκτήθηκε και ο Ρώσος Λομπιζένκο.

Όσον αφορά τους Έλληνες στο Παλατάκι θα αγωνίζεται ο Μπάσης που πέρσι έπαιζε στον Μίλωνα, ενώ αποκτήθηκε και ο 16χρονος Σταύρος Μούχλιας που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην ηλικία του. Στον «δικέφαλο του βορρά» έμειναν οι Κοκκινάκης, Τακουρίδης, ενώ στον πάγκο θα βρίσκεται για ακόμα μία χρονιά ο Γιόσκο Μιλενκόσκι. Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να συνεχίσουν αυτό το εξαιρετικό σερί τίτλων και θα στηριχθούν σε μεγάλο βαθμό στον Δημήτρη Μούχλια, περιμένοντας να τους βγει ο Νασιμέντο και ο Ιβάνκοβιτς ή ο Λάφτοφ. Σίγουρα είναι δύσκολο να κοιτάξουν στα μάτια τον φετινό Ολυμπιακό, αλλά είτε στο Κύπελλο, είτε στο Λιγκ Καπ θα το παλέψουν.

Εκτίμηση: 2-4

Το ρόστερ του ΠΑΟΚ

Τα τελευταία χρόνια η ευχάριστη νότα, γιατί έκπληξη έπαψε να είναι, του πρωταθλήματος είναι ο Μίλωνας. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης που πέρσι τερμάτισε στην 3η θέση και έφτασε ως τον τελικό του Κυπέλλου αποκλείοντας στον ημιτελικό τον Παναθηναϊκό, θέλει και φέτος να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. Και θέλει να το κάνει έχοντας ουσιαστικά μια νέα ομάδα με διαφορετική αγωνιστική προσέγγιση. Στη θέση του εξαιρετικού τα τελευταία χρόνια, Λουκ Χερ, θα βρίσκεται ο Ιάπωνας πασαδόρος Ρούι Γιαμαμότο. Από μόνο του αυτό φτάνει για να λέμε για κάτι διαφορετικό, αν σκεφτούμε πως οι Ιάπωνες παίζουν ένα πιο γρήγορο βόλεϊ. Επίσης θα έχει και Ιάπωνα λίμπερο με τον Ουατάρου να παίρνει τη θέση του Χανδρινού. Μεγάλη αλλαγή θα υπάρχει και στην διαγώνιο, όπου μετά την άκρως πετυχημένη περίοδο του Γιορντάνοφ, αποκτήθηκε ο Αμερικανός, Κάιλ Ράσελ. Την θέση του πέμπτου ξένου θα έχει ο νεαρός Βούλγαρος, Τόμισλαβ Ρούσεφ, ενώ σημαντική είναι και η ενίσχυση στο κέντρο με τον Δημοσθένη Λινάρδο και στα άκρα με τους Φρίξο Κωτσάκη και Σπύρο Χάκα.

Στο «Κροίσος Πέρσης» θα αγωνίζεται και τη νέα χρονιά ο εξαιρετικός Ουκρανός ακραίος, Πολουγιάν, ενώ και φέτος ο Σάκης Ψάρρας θα δώσει ευκαιρίες στα νέα παιδιά όπως είναι ο Νανόπουλος, ο Θεοδόσης, ο Μαντελίδης και οι υπόλοιποι που σίγουρα θα βγουν από την εξαιρετική ακαδημία που έχει. Ο Μίλωνας σε 4 χρόνια κλείνει 100 χρόνια από την ίδρυσή του και οι «πράσινοι» στη Νέα Σμύρνη θέλουν μέχρι τότε να έχουν πάρει έναν τίτλο. Φέτος δύσκολα θα μπορέσουν να χτυπήσουν τον Ολυμπιακό, αλλά σίγουρα θα προσπαθήσουν να κάνουν δικό τους είτε το Κύπελλο, είτε το Λιγκ Καπ, είτε και το Σούπερ Καπ. Το σίγουρο είναι πως και φέτος αναμένεται να είναι εξαιρετικά δυνατοί και ειδικά μέσα στη Νέα Σμύρνη να δυσκολέψουν και με το παραπάνω τους υπόλοιπους τρεις.

Εκτίμηση: 3-4

Το ρόστερ του Μίλωνα

Ακόμα μία ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να εδραιωθεί είναι η Κηφισιά. Τ συγκρότημα του Κώστα Χριστοφιδέλη τερμάτισε πέρσι στην 5η θέση και θέλει να επαναλάβει την ίδια πορεία κοιτάζοντας ακόμα και πιο ψηλά που θα είναι το «θαύμα» της τετράδας. Και λέμε θαύμα γιατί για την ώρα φαίνεται δύσκολο να περάσει κάποιον από την πάνω τετράδα, αλλά από την άλλη αυτό θα φανεί στο γήπεδο. Οι «κυανόλευκοι» απέκτησαν τον Βούλγαρο ακραίο, Γκεόργκι Πετρόφ και τον Σέρβο επίσης ακραίο, Αλεξάνταρ Αντόνοβιτς, ενώ στο κέντρο σημαντική είναι η προσθήκη του Βραζιλιάνου Ρανγκέλ. Πασαδόρος θα είναι ο Κομητούδης που επέστρεψε από τον Ολυμπιακό και ο Γεώργιος Καννελόπουλος που αγωνιζόταν στην Ουγγαρία.

Το σημαντικό είναι η παραμονή του Σέρβου διαγώνιου, Στεφάν Οκοσάνοβιτς που και πέρσι ήταν εξαιρετικός. Η Κηφισιά θα στηριχθεί και φέτος στο γήπεδο, με το «Ζηρίνειο» μπορεί να μην είναι καυτή έδρα, αλλά σίγουρα είναι δύσκολη έδρα λόγω και του χαμηλού ταβανιού που έχει. Αγωνιστικά ο Οκοσάνοβιτς θα είναι το πρώτο βιολί, ενώ παίρνει ρίσκο και περιμένει να του βγει με τον Κομητούδη στην πάσα.

Εκτίμηση: 5-6

Το ρόστερ της Κηφισιάς

Πέρσι κατάφερε να κερδίσει το εισιτήριο για την Volley League και να επιστρέψει άμεσα στην μεγάλη κατηγορία. Το καλοκαίρι ο Γιάννης Δανδάλης έβαλε και πάλι βαθιά το χέρι στην τσέπη και έδωσε τα ηνία της ομάδας του στον Γιάννη Καλμαζίδη του οποίου η πορεία μιλάει από μόνη της. Οι Ηρακλειώτες απέκτησαν ακόμα τον Πολωνό ακραίο, Κόνραντ Φορμέλα, τον Σλοβένο διαγώνιο, Ματέι Μιχαΐλοβιτς και τον Μολδαβό πασαδόρο, Μάριν Λέσκοφ. Σημαντική ήταν και η ενίσχυση στο κέντρο με τον Ανδρέα Ανδρεάδη, αλλά και τον Εντουάρντο Ράμος που πέρσι αγωνιζόταν στον Άθλο.

Από την ομάδα που ανέβηκε και πάλι στα «μεγάλα σαλόνια» έμειναν 9 παίκτες με πιο σημαντικούς τους Γιάννη Ρουμελιωτάκη και φυσικά τον Φινλανδό ακραίο, Πέετου Μάκινεν. Ο ΟΦΗ θα στηριχθεί σε μεγάλο βαθμό και στην έδρα του, με τον κόσμο να δημιουργεί καυτή ατμόσφαιρα. Στα φιλικά οι Κρητικοί έδειξαν πως στόχος τους δεν είναι απλά η σωτηρία και θ παλέψουν για τα Play Offs, προβάλλοντας ως ένα από τα φαβορί για να τα καταφέρουν.

Εκτίμηση: 6-7

Το ρόστερ του ΟΦΗ

Για πολλά χρόνια αν θέλαμε να βρούμε την καλύτερη επαρχιακή ομάδα στο βόλεϊ ανδρών η αλήθεια είναι πως δεν χρειαζόταν να ψάξουμε και πολύ, καθώς τον τίτλο αυτό κατείχε και δικαίως ο Φοίνικας. Το καμάρι της Σύρου την τελευταία διετία βρέθηκε σε άσχημη οικονομική θέση, αλλά κατάφερε να επιβιώσει και σιγά σιγά θα παλέψει για να ανακτήσει την χαμένη του αίγλη. Με τον Νίκο Ζαλμά στον πάγκο, έναν άνθρωπο που ξέρει όσο λίγοι την ομάδα, οι «πειρατές» ενισχύθηκαν στα άκρα με τον Καναδό Χαρόνγκα, τον Βραζιλιάνο Ρικάρντο, αλλά και τον Καπετανίδη. Πασαδόρος θα είναι ο Λετονός Σκούντερς και κεντρικός ο επίσης Βραζιλιάνος Μαϊκόν, που θα έχει δίπλα του τον Βαγγέλη Βαϊόπουλο και τον Νίκο Αλεξάκη, ενώ για λίμπερο αποκτήθηκε και ο Αντώνης Μπουράκης.

Η ομάδα της Σύρου θα έχει και φέτος ως μεγάλο «όπλο» το ελληνικό δίδυμο στη διαγώνιο με τους Αναστάσιο Ασπιώτη και Νίκο Μήλη να θεωρούνται και δικαίως από τα καλύτερα δίδυμα της κατηγορίας. Ο βασικός τους στόχος είναι να μπούνε στην επτάδα και η αλήθεια είναι πως θεωρούνται από τα φαβορί για να το πετύχουν.

Εκτίμηση: 7-9

Το ρόστερ του Φοίνικα Σύρου

Με στόχο την όσο γίνεται πιο γρήγορη παραμονή, ο Πήγασος Πολίχνης θα συνεχίσει και φέτος την ελληνική του συνταγή. Με τον Γιάννη Ορφανό στον πάγκο, η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει μόλις τρεις ξένους και συγκεκριμένα τον Δανό πασαδόρο, Μίκελ Χοφ, τον Γερμανό ακραίο, Λέον Μέγιερ και τον Αυστραλό διαγώνιο, Χάμις Χαζάλντεν και όπως είναι λογικό θα στηριχθεί σε μεγάλο βαθμό στους έμπειρους Έλληνες που διαθέτει.

Οι Μαυροβουνιώτης, Αρμενάκης, Τζιουμάκας, Γάτσης και Εφραιμίδης θα κληθούν να βγουν μπροστά, κάτι που κάνουν με επιτυχία τα τελευταία χρόνια, ενώ οι νεαροί Κεσεδίης, Παλαιοχωρινός, Αυγερινίδης και Τζούτζιος θα προσπαθήσουν να πάρουν όσα περισσότερα γίνεται από τους μεγάλους αυτούς παίκτες. Όπως αναφέραμε στόχος είναι η παραμονή, καθώς δύσκολα θα μπορέσει να βρεθεί στην επτάδα.

Εκτίμηση: 8-10

Το ρόστερ του Πήγασου Πολίχνης

Όπως και ο Πήγασος Πολίχνης, έτσι και ο Άθλος Ορεστιάδας έχει ως στόχο να παραμείνει την κατηγορία. Οι ακρίτες αρχικά θα πρέπει να λύσουν το θέμα με το γήπεδο και τον Δήμο που τους έχει ξεσπιτώσει και μετά να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για την σωτηρία. Ο Γιώργος Μπακοδήμος θα έχει στην διάθεσή του 4 ξένους και συγκεκριμένα τον Τούρκο πασαδόρο, Ονούρ Τσουκούρ, τον Ρώσο ακραίο. Ντένις Κότσεφ, τον Αυστραλό ακραίο, Ίθαν Γκάρετ και τον Κολομβιανό κεντρικό, Κριστιάν Παλάσιος.

Ο Άθλος θα στηριχθεί στον Έλληνα διαγώνιο, Άγγελο Μανδηλάρη που επέστρεψε στην χώρα μας θέλοντας να κάνει και αυτός στα 26 του την δικιά του επανεκκίνηση στην καριέρα του. Η ομάδα του Μπακοδήμου ξέρει πως τα πράγματα είναι δύσκολα, αλλά θα παλέψει για το καλύτερο που δεν είναι άλλο από το να μείνει στην κατηγορία.

Εκτίμηση: 8-10

Το ρόστερ του Άθλου Ορεστιάδας

Η ομάδα που αναμένεται να είναι το μεγάλο ερωτηματικό της χρονιάς είναι ο Φλοίσβος Παλιού Φαλήρου. Το συγκρότημα του Νίκου Νεόφυτου ανέβηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στην μεγάλη κατηγορία, ωστόσο το υλικό που έχει μόνο για ομάδα που δεν ξέρει την Volley League είναι. Στους νεοφώτιστους παίζουν οι Πέτερ Μιχάλοβιτς που είχε κάνει εξαιρετική χρονιά στον Φοίνικα Σύρου στο παρελθόν. Ο Νίκολα Μιγιαΐλοβιτς που έχει παίξει με επιτυχία στον Ολυμπιακό και οι Παπαλεξίου και Χαραλαμπίδης, κεντρικοί που επίσης έχουν αγωνιστεί σε μεγάλες ομάδες.

Αν βάλουμε μέσα και τους Κουβανούς, Τόρες και Αρεδόντο και τους Έλληνες, Παναγιώτη και Ηρακλή Παπαδόπουλο αλλά και τον Αχιλλεόπουλο, βλέπει ο καθένας πως το υλικό του Φλοίσβου είναι το λιγότερο δυνατό. Το μέχρι που θα πάει είναι ερωτηματικό, καθώς μιλάμε για έναν σύλλογο που για πρώτη φορά είναι θα παίξει στην μεγάλη κατηγορία.

Εκτίμηση: 7-9

Το ρόστερ του Φλοίσβου Παλαιού Φαλήρου

@Photo credits: INTIME, eurokinissi