Ολυμπιακός - Κηφισιά 3-0: Κινδύνεψε, σοβαρεύτηκε και νίκησε

Newsroom
olympiakos

bet365

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη στην πρεμιέρα του στη νέα σεζόν της Volley League ανδρών κόντρα στην Κηφισιά με 3-0 σετ, ξεκινώντας με το... δεξί τις εγχώριες αγωνιστικές υποχρεώσεις του.

Μετά την απόκτηση του εισιτηρίου για τους ομίλους του CEV Champions League, ο Ολυμπιακός έκανε νικηφόρα πρεμιέρα στη νέα σεζόν με 3-0 σετ (25-23, 25-22, 25-16) κόντρα στην Κηφισιά.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν δυναμική εκκίνηση στο ματς, παίρνοντας το προβάδισμα με τρεις πόντους (6-3). Πολύ νωρίς, όμως, κατάλαβαν πως δεν θα είχαν εύκολο έργο κόντρα στην Κηφισιά, η οποία αντεπιτέθηκε και στα μέσα πέρασε μπροστά στο σκορ (13-14). Βέβαια, η ομάδα των βορείων προαστίων έχασε γρήγορα το κεφάλι στο σκορ, βλέποντας τον Ολυμπιακό να ξεφεύγει με τέσσερις πόντους (20-16). Αν και οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο ελάχιστο (21-20), οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κάνουν το 25-23 και να κατακτήσουν το πρώτο σετ.

Στο δεύτερο σετ, τα πράγματα ήταν ακόμα πιο ανταγωνιστικά με την Κηφισιά να κρατάει το προβάδισμα για αρκετό χρονικό διάστημα. Μάλιστα, η ομάδα του κόουτς Χριστοφιδέλη βρέθηκε στο +3 (10-13), αλλά είδε και πάλι τους νταμπλούχους Ελλάδας ν' ανατρέπουν το σκορ (16-15). Ο Ολυμπιακός έφτασε στο +3 (21-18) και παρά την μικρή αντίδραση της Κηφισιάς έκλεισε και το δεύτερο σετ (25-22).

Μετά τα πολύ ανταγωνιστικά δύο πρώτα σετ, το τρίτο ήταν πιο εύκολο για τον Ολυμπιακό. Η Κηφισιά, φανερά κουρασμένη από τη μεγάλη προσπάθεια, δεν μπόρεσε να κρατήσει τον καλό ρυθμό της και πολύ γρήγορα είδε τους «ερυθρόλευκους» να παίρνουν διψήφια διαφορά (19-9). Οι παίκτες των «ερυθρόλευκων» διατήρησαν το προβάδισμα και κατέκτησαν ακόμη ένα σετ (25-16) για το τέλος του αγώνα.

 

Τα σετ: 25-23, 25-22, 25-16

@Photo credits: INTIME, ΜΗΤΣΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα